Emotivni Niko Kovač
 Screenshot: Twitter
EMOTIVNA PRESICA

VIDEO: Niko Kovač se ‘raspao‘ pred kamerama! Nakon pitanja o Zlatku Kranjčaru krenule su suze...

Trener Monaca i bivši izbornik Vatrenih s knedlom u grlu odgovorio je na pitanje o Kranjčaru
Piše: SNObjavljeno: 02. ožujak 2021. 16:34

Niko Kovač održao je press konferenciju uoči sutrašnjeg gostovanja njegovog Monaca kod Strasbourga u 28. kolu francuskog nogometnog prvenstva.

Bila je to vrlo emotivna presica za bivšeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije koji je u jednom trenutku upitan o Zlatku Kranjčaru koji je tragično preminuo u ponedjeljak u 65. godini života. Upitan je li učio od Kranjčara, Kovač je rekao:

"Prije svega sam tužan jer je bio moj trener", teško je izgovorio Kovač kojem su onda navrle suze na oči.

"Oprostite", rekao je Kovač kad je obrisao suze, pa nastavio.

"Nije lako jer smo zajedno proveli divne trenutke. Bio je prije svega divna osoba, uvijek vesela i zasigurno trener od kojeg sam nešto naučio. Također mi je povjerio kapetansku vrpcu reprezentacije, pa je za mene jako važna osoba. Svi smo jako tužni zbog situacije. Počivao u miru", dodao je Kovač.

Iza Kovača je inače niz od 11 uzastopnih susreta bez poraza u kojima je Monaco upisao 9 pobjeda i dva remija. Niz će pokušati produljiti protiv Strasbourga.

"Napredovali smo od početka sezone, ali sezona je duga. Cilj je zadržati se na ovoj razini. Moramo osigurati četvrto mjesto, a onda možemo o drugim ciljevima", zaključio je Kovač.

Linker
12. ožujak 2021 18:41