Nesreća Sofiana Kiyinea

 Screenshot: Twitter
HOROR NA CESTI

VIDEO: Nogometaš s 200 na sat preletio kružni tok i zabio se u sportsku dvoranu, snimka ledi krv u žilama

Nogometaš nije životno ugrožen, a u dvorani su u trenutku incidenta bila djeca, nitko nije ozlijeđen
Piše: SNObjavljeno: 31. ožujak 2023. 10:38

Da ne postoje video-zapisi i fotografije navedenog događaja, možda bismo i teže povjerovali da se dogodio. No, bivši nogometaš Lazija Sofian Kiyine - u vožnji je, i to u punoj brzini, pazite sad, preletio kružni tok u belgijskom Liegeu i zabio se u sportsku dvoranu. U trenutku kad je njegov automobil išao preko 200 kilometara na sat, naišao je na neku prepreku na kolniku koja ga je podignula visoko u zrak, nakon čega se zapucao u zid.

Na sreću, veliku sreću, Kiyine je ostao živ i oporavlja se, makar su ozljede kralježnice dosta teške. Iz bolnice su javili da više nije u životnoj opasnosti, a oglasili su se i iz njegovog aktualnog kluba, Leuvena. Inače, u trenutku kad se Kiyine zabio u dvoranu, u njoj su bila djeca koja su, opet pukom srećom, bila u svlačionici koja nije bila izravno pogođena.

Začudo, osim Kiyinea nema ozlijeđenih, a osim izravnih predmeta sudara - njegovog automobila i dvorane, nema materijalne štete. Policija provodi istragu.

Kiyine je Marokanac po nogometnoj nacionalnosti, a taj 25-godišnji vezni igrač nekoć je igrao i za talijanske klubove - Chievo, Veneziju i Salernitanu.

Linker
23. travanj 2024 08:54