BEN STANSALL Afp
SVA TROJICA IZAŠLI ŠEPAJUĆI

VIDEO: Nove loše vijesti s Otoka! Nakon Vlašićeve drame ozlijedila se čak trojica nogometaša Vatrenih

Sva trojica su igrači na koje Dalić ozbiljno računa pa je vijest o ozljedama vrlo zabrinjavajuća
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2022. 19:16

Nogometaši Rangersa svladali su u polufinalu Škotskog kupa na Hampden Parku gradskog rivala Celtic s 2:1 nakon produžetaka, a u utakmici su se ozlijedili hrvatski reprezentativci Josip Juranović i Borna Barišić.

image
BRUCE WHITE Dppi Via Afp

U čuvenom škotskom derbiju Old Firmu slavili su, dakle, Rangersi, a - osim što je Celtic poražen - hrvatski nogometaš Josip Juranović morao je i izaći u 67. minuti zbog ozljede.

SITUACIJU U KOJOJ SE OZLIJEDIO JOSIP JURANOVIĆ POGLEDAJTE OVDJE.

Bek Vatrenih ozlijedio se u duelu s engleskim nogometašem Johnom Lundstramom, s travnjaka je odšetao držeći se za zadnju ložu, a težina ozljede zasad nije poznata.

Njegov reprezentativni kolega Borna Barišić u 109. je minuti izišao zbog problema s preponama, također na desnoj nozi.

image
MALCOLM MACKENZIE Dppi Via Afp

Loše su to vijesti za izbornika Zlatka Dalića jer Vatrenima uskoro predstoji pripremni ciklus za SP u Kataru.

Inače, Celtic je poveo u 64. minuti preko Taylora, a Rangersi su smanjili u 78. minuti pogotkom Arfielda. Prolaz Rangersima donio je autogol Šveđanina Starfelta u 114. minuti.

Rangers će u finalu igrati s Heartsom.

Lošim vijestima tu nije bio kraj. U utakmici Chelseaja i Crystal Palacea u polufinalu FA Kupa se ozlijedio i Mateo Kovačić.

Hrvatski je veznjak počeo utakmicu polufinala, ali je u 26. minuti šepajući napustio teren, a Thomas Tuchel je umjesto njega u igru poslao Rubena Loftusa-Cheeka. Kovačić je izgleda ozlijedio gležanj i to ranije u utakmici. Pokušao je nastaviti, ali nije mogao i morao je napustiti teren.

image
TOM SANDBERG/PPAUK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Tom Sandberg/ppauk/Shutterstock Editorial/Profimedia

Još treba vidjeti koliko je teška nova Kovačićeva ozljeda, a prema prvim informacijama propustit će susret s Arsenalom u srijedu, a ta bi utakmica mogla biti ključna u borbi za mjesta koja vode Ligu prvaka.

KOVAČIĆEVU OZLJEDU POGLEDAJTE OVDJE.

Ovo nije prvi puta da je Kovačić ozlijeđen. Iako je upisao 40 nastupa za Chelsea u svim natjecanjima, ranije ove sezone je propustio skoro dva mjeseca zbog ozljede.

Chelsea se na kraju plasirao u finale s 2:0, a prvi gol je zabio upravo Loftus-Cheek koji je ušao umjesto Kovačića, dok je na 2:0 povisio Mason Mount. Londonski sastav će 14. svibnja na Wembleyju u finalu igrati s Liverpoolom koji je s 3:2 pobijedio Manchester City.

Linker
25. travanj 2024 06:38