SESKIMPHOTO/SESKIMPHOTO/PROFIMEDIA
DRAMA U TURSKOJ

VIDEO Novi kadrovi nevjerojatnog kaosa: Direktora dvaput pretukli, sin trenera Fenerbahçea ‘častio‘ šakama

Po završetku utakmice došlo je do velikih nereda
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 20. svibanj 2024. 09:44

Nema mira u turskom nogometu, a u centru pažnje opet su bili igrači Fenerbahçea. Momčad hrvatskog reprezentativnog vratara Dominika Livaković slavila je u gostima kod velikog rivala Galatasaraya s minimalnih 1:0 pogotkom Caglara Soyüncüa u 71. minuti, a do minimalne pobjede stigla je igrajući od 22. minute bez isključenog Alexandera Djikua.

Tenzije su bile visoke te su se već na zagrijavanju zakačili domaći branič Bardakci i veznjak Fenera Yandas, razdvajali su ih suigrači.

Po završetku utakmice došlo je do velikih nereda, domaći su navijači raznim predmetima gađali igrače Fenerbahçea, a veću štetu spriječila je policija koja je ušla na teren kako bi zaštitila goste.

No, tu nije bio kraj. Igrači Fenera željeli su proslaviti pobjedu te su razvili zastavu na centru igrališta, a njihovo je slavlje pokušao spriječiti direktor stadiona Ali Celikkiran koji je htio maknuti zastavu.

Međutim, prema njemu su poletjele šake. Snimka je pokazala da je jedan od onih koji ga je udarao bio i Emre Kartal, inače sin trenera Fenerbahçea. (VIDEO POGLEDAJTE OVDJE)

Bivši direktor Fenera Hulusi Beglü uhvatio je Celikkirana za kosu, srušio ga na tlo i vikao ‘Što to radiš?‘. Nakon toga je Celikkiran povučen u gužvu te je istučen i drugi put.

Na terenu su se sukobili i glavni tajnik Galatasaraya Eray Yazgan i predsjednik Fenera Ali Koç.

Navodno je Yazgan prijetio čelniku Fenera riječima ‘‘Van, ako ne odeš odavde, dobit ćeš batina‘‘, kako prenose turski mediji...

SNIMKE NEREDA MOŽETE POGLEDATI I OVDJE

Kolo prije kraja prvenstva Galatasaray i dalje ima velika tri boda prednosti i u zadnjem kolu na gostovanju kod Konyaspora treba barem bod za naslov prvaka. Fenerbahçe u zadnjem kolu dočekuje Istanbulspor. U slučaju istog broja bodova Fener je bolji u međusobnom skoru.

Linker
20. svibanj 2024 09:45