Ricardo Sa Pinto se našao u središtu novog skandala

 Pedro Fiuza/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
TOTALNI KAOS

VIDEO: Novi skandal bivšeg trenera Crvene zvezde! Poludio na pomoćnike, jednog hvatao za vrat, urlao i divljao

Portugalac Ricardo Sa Pinto se našao u središtu novog skandala, drugog u samo mjesec dana
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. studeni 2022. 20:41

Portugalski trener Ricardo Manuel Andrade e Silva Sá Pinto ne silazi s naslovnica medija u Iranu. Bivši trener Sportinga, Crvene zvezde, Standarda, Legije i brojnih drugih klubova, danas trenira iranski Esteghlal FC.

Iako mu ide jako dobro i klub je, nakon 11 odigranih kola, doveo do drugog mjesta s 22 osvojena boda, dva manje od vodećeg Persepolisa, Sa Pinto je u centru pažnje više zbog svojih ispada nego zbog dobre igre njegove ekipe. Prije mjesec dana se pokušao fizički obračunati sa sucem, a sada je izazvao novi skandal.

Društvenim mrežama kruži video s utakmice protiv Havadara koju je Esteghlal dobio s minimalnih 1:0. Iako su na kraju upisali tri boda, Sa Pinto nije bio zadovoljan igrom svoje ekipe i ponašanjem pomoćnika koji su itekako osjetili njegov bijes.

Na snimci se vidi kako Sa Pinto urla na svoje pomoćnike, a onaj koji mu je bio najbliže je dobio i ‘batina‘. Sa Pinto ga je gurao i lovio za vrat u naletima bijesa. Kako je izgledao novi skandal temperamentnog Portugalca možete vidjeti u videu ispod teksta.

Linker
30. travanj 2024 23:11