Matija Frigan

 BRUNO FAHY Afp
MEĐU NAJBOLJIM STRIJELCIMA

VIDEO: Olićev Vatreni junak večeri, pogledajte dva gola sjajnog napadača za pobjedu, asistirao mu Vušković

Bivši napadač Rijeke zabio je nova dva gola i popeo se na treće mjesto najboljih strijelaca
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 28. rujan 2024. 20:26

Matija Frigan junak je pobjede Westerloa na gostovanju kod Standard Liegea 2:1. Napadač koji se nedavno našao na pretpozivu izbornika U21 reprezentacije Ivice Olića zabio je oba pogotka za svoju momčad. Prvi puta je zatresao mrežu već u 6. minuti na asistenciju Bosa. Domaćini, u čijim su redovima počeli donedavni igrači Dinama Boško Šutalo i Marko Bulat, vratili su se u igru golom Zeqirija u 63. minuti iz kaznenog udarca.

PRVI GOL FRIGANA POGLEDAJTE OVDJE

Međutim, radost im nije dugo trajala jer već minutu kasnije Frigan je vratio prednost gostima, ovaj puta na dodavanje najskupljeg hajdukovca u povijesti Luke Vuškovića koji ovu sezonu provodi na posudbi u Westerlou. Frigan je teren napustio u 93. minuti kao "žrtva" taktičke zamjene.

POBJEDNIČKI GOL FRIGANA POGLEDAJTE OVDJE

S nova dva pogotka Matija Frigan popeo se na ljestvici strijelaca belgijske lige, trenutno je na četiri postignuta pogotka i samo su dvojica napadača trenutno ispred njega u poretku najboljih golgetera. Westerlo se, pak, s novom pobjedom popeo na 4. mjesto ljestvice s 14 osvojenih bodova koliko imaju Charleroi i Club Brugge, dok je Standard nakon prvog domaćeg poraza ove sezone osmi s dva boda manje.

Linker
02. listopad 2024 13:47