TOM BODE Afp
A IGRALI SU PRIJATELJSKU...

VIDEO: Opća makljaža u Rotterdamu! Belgijanac pomahnitao, potekla je krv, a onda je podivljao Simeone

Meč je bio sve samo ne prijateljski, Carrasu izravni crveni, Simeone nastavio sukob i nakon susreta
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. kolovoz 2021. 21:43

U sklopu pripremnih susreta uoči nove sezone, u nedjelju je roterdamski Feyenoord ugostio madridski Atletico. Službeno je to bila prijateljska utakmica, no sve što se događalo na travnjaku pokazalo je upravo suprotno.

Već u prvome dijelu zaiskrilo je među nogometašima obiju momčadi, a protagonist okršaja bio je Belgijac Yanick Carrasco. Ofenzivni veznjak Atletica prvo je napravio grub prekršaj na rubu terena, a zatim je krenuo u fizički obračun s nekolicinom protivničih igrača.

image
TOM BODE Afp

Bilo je tu šaketanja na sve strane, potekla je i krv, no Carrasco nije odustajao te je došlo do sveopće makljaže. Na travnjak je uletio i trener madridske momčadi Diego Simeone, krenuo je izderavati se na vlastitog nogometaša, no pomahnitali Belgijac nije mogao doći k sebi. Sudac Higler potpuno mu je opravdano pokazao izravni crveni karton i time donekle smirio strasti.

Video tučnjave pogledajte OVDJE

Nakon susreta došlo je do ponovnog koškanja obiju strana, a Diego Simeone odbio je rukovati se s trenerom Feyenoorda Arneom Slotom.

Za kraj, spomenimo i rezultat koji je u cijeloj ovoj gunguli zapravo manje važan. U 18. minuti pogodio je Linssen za vodstvo Nizozemce, a izjednačio Correa u 83. minuti. Konačnih 2:1 za Feyenoord postavio je Bannis u sudačkoj nadoknadi. Napomenimo i da je na početku drugoga poluvremena ušao Šime Vrsaljko, a u 86. minuti dobio je žuti karton. Hrvatski vratar Ivo Grbić susret je odgledao s klupe.

Linker
02. svibanj 2024 15:42