TOMISLAV KRISTO Cropix
U PROSTORIJAMA HNS-A

VIDEO: Otvorena knjiga žalosti u sjećanje na legendarnog Ćiru, evo što je napisao izbornik Zlatko Dalić

‘Trener svih trenera‘ jučer je preminuo u 88. godini nakon duge borbe s rakom
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 09. veljača 2023. 12:31

Danas u 12:00 sati u Informativno-multimedijskom centru Hrvatskog nogometnog saveza otvorena je knjiga žalosti povodom smrti počasnog izbornika Miroslava Ćire Blaževića.

U knjigu žalosti prvi su se upisali predsjednik HNS-a Marijan Kustić, izbornik Zlatko Dalić i izvršni direktor HNS-a Tomislav Svetina, a knjiga žalosti bit će dostupna i građanima u spomenutom centu u Petrinjskoj ulici u Zagrebu.

image
TOMISLAV KRISTO Cropix

Prvi se upisao predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

- Dragi Ćiro, hvala ti na velikom prijateljstvu i podršci te na svemu što si dao hrvatskom nogometu. Tvoji rezultati zauvijek će ostati u povijesti našeg nogometa, ali više od toga pamtit ćemo te po tvom osmijehu, humoru, šarmu i energiji koju si imao do posljednjeg dana. Tvojim odlaskom nastala je velika praznina, ali uvijek ćemo brižno čuvati uspokmenu na tebe kao jednog od istaknutih velikana našeg nogometa. Dragi naš Ćiro, počivaj u miru Božjem! - napisao je Kustić.

image

Tomislav Svetina

TOMISLAV KRISTO Cropix
image
TOMISLAV KRISTO Cropix
image
TOMISLAV KRISTO Cropix
image
TOMISLAV KRISTO Cropix

Nakon njega posljednji pozdrav Ćiri uputio je izbornik Dalić.

- Dragi moj šefe! Hvala ti na svemu što si napravio za mene i našu Hrvatsku. Bio si moj nogometni učitelj, moj nogometni otac. Falit će mi tvoj savjet, tvoj osmijeh, tvoja psovka. Bio si i bit ćeš zauvijek trener svih trenera. Počivaj u miru! - u knjigu žalost napisao je Zlatko Dalić.

Ćirin sprovod će se održati u srijedu, 15. veljače, u 13 sati u Aleji velikana na zagrebačkom Mirogoju, a ZET je najavio i da će biti uvedene posebne linije, a očekuje se i posebna regulacija prometa.

U nastavku pogledajte kako je izgledala svečanost povodom otvorenja knjige žalosti.

Linker
23. travanj 2024 19:03