Miralem Pjanić udara protivnika

 SCREENSHOT: VIDEO
DIVLJAČKI START

VIDEO: Ovo nije za crveni, ovo je za zatvor! BiH zvijezda s obje kopačke udarila protivnika u prsa

Suparnički je trener nakon svega pitao Miralema Pjanića: ‘Pa dobro, jesi li ti normalan?‘
Piše: SNObjavljeno: 25. prosinac 2022. 15:36

Božićno vrijeme znači da nogometne lopte miruju na većini travnjaka, barem na onim europskim, ali u drugim područjima danas se ipak igraju utakmice. To se, prije svega, odnosi na utakmice u bliskoistočnim državama, pa se tako igralo i nekoliko utakmica u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

U utakmici između Dibbe i Al Sharjaha u glavnoj ulozi je bio legendarni bosanskohercegovački nogometaš Miralem Pjanić, ali ne zbog nekog atraktivnog gola ili asistencije, već zbog nevjerojatno brutalnog udaranja protivnika.

Naime, u jednom trenutku je nogometaš Dibbe Albloushi Mansour prekršajem zaustavio Pjanića, koji je pao na pod s kojeg je snažno, s obje kopačke, udario Mansoura posred prsiju. Sudac utakmice odmah je Pjaniću pokazao crveni karton, nakon pregledane snimke VAR mu je preporučio da i Mansoura ‘nagradi‘ isključenjem.

Koliko je start bio brutalan, pokazuje i reakcija Gregoryja Dufrennesa, trenera Dibbe, koji je gestikulacijama Pjanića pitao je li normalan! Srećom pa Mansour nije dobio nikakvu težu ozljedu...

Linker
03. svibanj 2024 10:55