Lakat u glavu...

 SCREENSHOT
SRAMOTAN PREKRŠAJ

VIDEO: Pa što je ovo?! Rijetko viđena brutalnost na nogometnom travnjaku: ‘Odmah ćemo raskinuti ugovor‘

Suparnički igrač u bolnici je morao na šivanje, 24 šava trebalo je za sanirati ranu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. ožujak 2022. 09:36

Treća nogometna liga na Tajlandu. Odnosno, da budemo precizniji, kvalifikacije za promociju iz treće u drugu ligu Tajlanda. Utakmica u kojoj ekipa Sveučilišta Sjevernog Bangkoka vodi 3:0 protiv Bangkok FC-a. Svojevrsni gradski derbi u kojem sveučilištarci sa sjevera tajlandske prijestolnice lagano plove prema drugoj ligi. I onda - bum! Lakat u glavu...

Sudačka nadoknada trajala je pet minuta, a već se igrala četvrta kada je igrač ekipe koja zaostaje, dotični mladi gospodin Aitsaret Noichaiboon totalno izgubio živce. Lakat u glavu, i to doslovno u Muay Thai-stilu dobio je siroti Supasan Ruangsuphanimit. Boljelo je, jako, a dokaz tome su i 24 šava koja je nakon dolaska u bolnicu zaradio igrač sveučilišnog sastava.

Naravno da je glavni sudac utakmice odmah isključio nasilnog Noichaiboona, a odmah nakon utakmice javili su se medijima i iz njegova Bangkok FC-a te poručili da je s njime raskinut ugovor.

- Moramo izraziti naše suosjećanje sa suparnicima zbog ovakvog incidenta. Ne podržavamo ovo, odmah ćemo raskinuti ugovor s našim igračem. Želimo napraviti sve što možemo u cilju spriječavanja ovakvih incidenata u budućnosti - poručili su iz Bangkok FC-a, dok su iz sveučilišnog sastava izvjestili da se njihov igrač oporavlja i da mu se stanje popravlja.

Linker
25. travanj 2024 20:55