Marin Pongračić

 SCREENSHOT Screenshot
POGLEDAJTE SITUACIJU

VIDEO Peh za našeg braniča: Ekipa se jedva vratila protiv drugoligaša, Vatreni postao tragičar autogolom u 94.

Aktualno ime s popisa Zlatka Dalića pretvorilo se u tragičara svoje momčadi
Piše: HINAObjavljeno: 01. studeni 2023. 20:22

Drugoligaš Parma izbacila je u drugom kolu prvoligaša Lecce u Talijanskom nogometnom kupu, u gostima je Parma slavila s 4-2.

Tragičar susreta bio je Marin Pongračić, nogometaš koji se nalazi na aktualnom reprezentativnom popisu Zlatka Dalića za utakmice protiv Latvije i Armenije. Naime, u 94. minuti Pongračić je, kod rezultata 2-2, pogodio vlastitu mrežu i gurnuo Parmu prema osmini finala. Nakon toga je još Man zabio iz jedanaesterca za konačnih 4-2 nekada ugledne Parme.

AUTOGOL PONGRAČIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Prije toga je Parma vodila 2-0 golovima Sohma u devetoj i Bonnyja u 28. minuti, dok se Lecce vratio u igru pogocima Piccolija u 54. i Strefezze u 76. minuti.

Pongračić je za Lecce zaigrao od 46. minute, dok je kroz cijelu utakmicu na gostujućoj klupi ostao hrvatski napadač Antonio Čolak. U osmini finala Parma će gostovati kod Fiorentine.

Ranije tijekom srijede Genoa je nakon produžetaka s 2-1 svladala drugoligaša Reggianu na domaćem terenu. Hrvatski nogometaš Milan Badelj za Genou je u igru ušao početkom drugog poluvremena.

Parovi osmine finala: Lazio - Genoa, Fiorentina - Parma, Napoli - Torino ili Frosinone, Inter - Bologna, Atalanta - Sassulolo ili Spezia, Roma - Cremonese, Juventus - Salernitana i Milan - Udinese ili Cagliari.

Linker
25. travanj 2024 16:20