Dragan Stojković Piksi

 SCREENSHOT
LUDILO ZAVLADALO U SRBIJI

Video: Piksi Stojković uletio u svlačionicu i prekinuo slavlje svojih igrača: ‘Pa jeste li vi normalni?!‘

Izbornik Srbije nije skrivao oduševljenje pobjedom u Portugalu i sjajnom igrom svoje reprezentacije
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. studeni 2021. 08:24

Srbija je u Lisabonu s 2:1 pobijedila Portugal i tako se direktno plasirala na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Iako su Portugalci poveli već u drugoj minuti, Srbi se nisu predavali i sjajnom igrom su došli do preokreta. Najprije je u 33. Tadić zabio za 1:1, a onda Mitrović u 90. pogađa za veliko slavlje Srbije.

Naši susjedi su tako na Mundijal otišli s prvog mjesta s osvojenih 20 bodova, tri više od drugoplasiranog Portugala koji ide u dodatne kvalifikacije. Iza velikog uspjeha Srbije stoji legendarni Dragan Stojković Piksi koji nije skrivao oduševljenje.

"Mislim da smo potpuno po onom što smo prikazali zaslužili pobjedu. Momci su odigrali utakmicu s dubokim uvjerenjem da možemo dobiti, bez obzira na to što smo igrali protiv jedne sjajne reprezentacije. Ovo je veliki uspjeh za Srbiju i srpski nogomet! Svi zaslužuju čestitke!", rekao je izbornik Srbije pa je dodao:

"Govorili smo od početka da će utakmica u Lisabonu biti finale, a to se i dogodilo. Znalo se da nas samo taj rezultat vodi na željeno mjesto. Mentalna snaga, zrelost, ponašanje, požrtvovnost, poštovanje svih principa koje sam tražio... To je sve dovelo do toga da Srbija večeras treba biti ponosna. Ništa se ne bi promijenilo ni da je ostalo neriješeno. Zaslužuju čestitke i Srbija treba slaviti noćas. Nemamo limit! Nakon ovoga ćemo analizirati sve, a sve što smo napravili bilo je perfektno. Pokazali smo na kraju da smo mi bolji. Vidjet ćemo za kasnije. Imamo potencijal za mnogo veće stvari", zaključio je Stojković.

Koliko je Stojković bio oduševljen pobjedom i izvedbom svojih igrača pokazuje i video koji je objavio Srpski nogometni savez u kojem izbornik pita svoje igrače jesu li normalni...

>>>Video slavlja u svlačionici i obraćanje trenera Stojkovića pogledajte OVDJE!

Linker
05. svibanj 2024 18:35