SCREENSHOT YOUTUBE
NIJE PAZIO

VIDEO: Piqué je doslovno propao, bivša zvijezda Barce krenula prema navijaču pa završila u rupi od dva metra

Piqué se kasnije šalio na svoj račun govoreći kako je sve zapravo bio dio magičnog trika
Piše: SNObjavljeno: 25. listopad 2023. 17:01

Bivši nogometaš i legenda Barcelone, Gerard Piqué prije godinu je dana zajedno u suradnji s poznatim influencerom Ibaijem izmislio novo nogometno natjecanje pod nazivom ‘Kings league‘. Iako su se do sada utakmice spomenutog natjecanja igrale isključivo u Španjolskoj, Piqué je ideju odlučio predstaviti i u Meksiku.

Nakon velike prezentacije bivši stoper Blaugrane krenuo je prema jednom navijaču koji je držao njegov dres, ali je na svom putu završio u rupi pokraj pozornice. Španjolska Marca navodi kako je rupa bila dublja od dva metra, ali srećom Španjolac je prošao bez težih posljedica.

Piqué se kasnije šalio na svoj račun govoreći kako je sve zapravo bio dio magičnog trika. Naravno, navijačima na društvenim mrežama nije trebalo dugo da krenu komentirati ovu scenu, pa je tako jedan od njih rekao:

- Čeka se Shakira i njezina nova pjesma.

Naime, Shakira je u vezi s Piqueom bila dugih 11 godina, a potom je uslijedio prekid. Atraktivna Kolumbijka je zatim odlučila snimiti hit u kojem se dotaknula svojeg bivšeg te mu u njoj poručila - od ljubavi do mržnje samo je jedan korak. Ovuda se ne vraćaj, slušaj me. Bez ljutnje, dušo, želim ti sve najbolje s mojom navodnom zamjenom. Ne znam ni što ti se dogodilo, toliko si čudan da te ne mogu ni razlikovati. Vrijedim kao dvije od 22. Mijenjao si Ferrari za Twingo. Mijenjao si Rolex za Casio. Ideš brzo, uspori. Ah, puno teretane ali vježbajte malo i svoj mozak.

Čeka li nas novi hit nakon Piquéovog pada, ostaje za vidjeti.

Linker
16. travanj 2024 21:59