Screenshot: Twitter
NEMOGUĆA KONCENTRACIJA

VIDEO: ‘Pivski rekorder‘ oduševio je sve, a snimka je obišla svijet: ‘Nisam htio čekati u redu‘

23-godišnji muškarac na tribinu je odjednom ponio čak 48 (!!) piva i odmah postao hit na internetu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. listopad 2021. 20:55

Nogomet i pivo (čitaj alkohol, no prije svega pivo) idu ruku pod ruku, to je stara svima znana priča. Tu je staru istinu doslovno do savršenstva razvio i potvrdio navijač nizozemskog Twentea koji je vjerojatno novi svjetski rekorder po broju piva koje je u jednom mahu u rukama odnio na tribinu.

Neimenovani je 23-godišnji muškarac na tribinu odjednom ponio čak 48 (!!!) piva, instantno je postao hit na internetu, mnogima koji su ga vidjeli na društvenim mrežama postao je "heroj s nemogućom koncentracijom".

Mjesto radnje je stadion Twentea, kluba čiji je sponzor pivovara "De Grolsch Veste", a vrijeme radnje utakmica Twentea protiv Willema. "Heroj" koji je zaslužio bogatu nagradu spomenute pivovare lakonski je objasnio situaciju u kojoj se našao:

"Uvijek idem na utakmice s prijateljima; svaki put netko od nas ima zadatak donijeti piće. Bio je red na mene, nisam želio stalno stajati u redu i čekati. Sve sam pive ponio odjednom".

Bilo je malo "frkovito" dok sam išao niz stepenice, no sve se završilo "happyendom", pojasnio je sretni, a prije svega spretni pivopija s fotografija koje su obišle svijet.

Zovite pivovaru "De Grolsch Veste" da nagradi najbolju reklamu, zovite Guinnessovu knjigu rekorda!

Linker
22. listopad 2021 00:01