Luka Modrić i suigrači

 Screenshot (YouTube, Real Madrid)
ŠOU U SVLAČIONICI

VIDEO: Pogledajte kako je Modrić izazvao totalni kaos i ludo Realovo slavlje usred Camp Noua

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije odigrao je u Barceloni još jednu veliku utakmicu
Piše: SNObjavljeno: 06. travanj 2023. 05:47

Luka Modrić i njegovi suigrači iz Real Madrida deklasirali su Barcelonu na Camp Nouu (0:4) i u srijedu navečer izborili finale španjolskog kupa Kralja.

Karim Benzema osigurao je hat-trickom titulu najvećeg junaka Kraljevskoga kluba, Vinicius Junior također je zatresao mrežu, a kapetan hrvatske reprezentacije ponovno je odigrao zapaženu ulogu te u 50. minuti asistirao sjajnom francuskom napadaču za drugi gol na utakmici.

Real je sinoć nadoknadio zaostatak sa Santiago Bernabeua (0:1) i izborio svoje 40. finale ovoga natjecanja u kojem će ga 6. svibnja u Sevilli čekati Osasuna.

Modrić i suigrači burno su proslavili veliku pobjedu koja ih ostavlja u utrci za domaći trofej, a nedugo nakon susreta Real je na svom YouTube kanalu objavio video ‘ludila‘ koje je uslijedilo u njihovoj svlačionici.

Kadrovi koji prikazuju veliko slavlje otkrivaju da je upravo Luka najzaslužniji za šou koji je nastao. Vatreni je po dolasku u svlačionicu prvo izgrlio suigrače i osoblje kluba, a potom i izazvao totalni kaos usred kojeg su ga suigrači okružili te započeli s pjesmom i plesom.

- Nikad ne otpisujte Real Madrid - jasno je poručio Luka nakon utakmice.

Pogledajte kako je izgledalo veliko slavlje igrača Real Madrida:

Linker
18. svibanj 2024 23:41