SENIS CEBOLLA/ALFAQUI/NEWSCOM/PROFIMEDIA
DETALJ S DERBIJA

VIDEO: Pogledajte kako je Vinicius provocirao Simeonea, potez Realove zvijezde izazvao bijesnu reakciju

Vini je pogodak svoje momčadi odlučio proslaviti ispred domaće klupe
Piše: Vito TomasObjavljeno: 19. siječanj 2024. 18:25

Real Madrid poražen je u osmini finala Kupa kralja od Atletico Madrid s 4:2 nakon produžetaka. Susret su obilježile visoke tenzije, a tu je kao i uobičajeno prednjačio Vinicius Junior.

Brazilac je gotovo cijeli derbi provocirao domaću publiku i sukobljavao se s igračima, a u jednom trenutku ušao je u verbalni obračun i s domaćim trenerom Diegom Simeoneom. Naime, Vini je pogodak svoje momčadi odlučio proslaviti ispred domaće klupe, što je izazvalo gnjev kod Simeonea.

Vinicius mu je prstima pokazivao broj sedam, na što mu je Simeone odgovorio „Sedam ti je mamina p**ka“. Nije posve jasno na što je Vini aludirao s brojem sedam, vjerojatno na svoj broj na dresu koji s ponosom nosi, a možda čak i ‘sedmicu‘ Cristiana Ronalda, koji je Simeoneu zadao goleme muke u karijeri.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Pozornost je Vini privukao i kada je pri jednom slavlju provocirao navijače Atletica i samom sebi govorio: „Kako sam dobar, bože moj.“ Samo par minuta kasnije Griezmann ga je nadigrao u duelu te zabio za vodstvo Atletica.

Na kraju utakmice, Vini je frustriran napustio travnjak bez da se zahvalio vlastitim navijačima, kao što su to učinili njegovi suigrači.

Linker
30. travanj 2024 17:38