Joao de Assis Moreira

 INSTAGRAM SCREENSHOT
VELIKI TALENT

VIDEO: Pogledajte kako to radi sin slavnog Ronaldinha! Stigao u Barcelonu, Španjolci već luduju za njim

Ako zadovolji ukuse struke u La Masiji, uskoro bi mogao zaigrati i za prvu momčad.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 13. siječanj 2023. 12:08

Bio je jedan od posljednjih umjetnika nogometne igre, virtuoz kojem su se divili i suparnički navijači. Brazilac Ronaldinho igrao je nezaboravan nogomet, a najdublji je trag ostavio u Barceloni za koju je nastupao od 2003. do 2008. godine.

S Brazilom je 2002. postao svjetski prvak, a 2005. je osvojio Zlatnu loptu, s Barcelonom je uzeo Ligu prvaka i dva španjolska naslova. Njegovi fenomenalni driblinzi, sjajni prodori, atraktivni pogoci i asistencije, fantastični slobodni udarci i ostale majstorije i danas su pravi užitak za oko.

Jedan od najvećih igrača u povijesti Barcelone, čovjek koji je obilježio jednu eru katalonskog velikana, uskoro bi mogao dobiti nasljednika u crveno-plavom dresu.

Pogledajte poteze sjajnog Ronaldinhovog sina

Kako izvještava Mundo Deportivo, Ronaldinhov sin Joao de Assis Moreira počeo je trenirati s mladim igračima iz Barcelonine akademije te se nada potpisu ugovora.

Mladić igra na poziciji napadača, ima 17 godina, a u Španjolsku je stigao iz mlade momčadi Cruzeira. Agent mu je stric Roberto de Assis, Ronaldinhov brat.

Katalonci pišu da je Moreira ‘uzbudljiv talent‘ te da nekim svojim potezima podsjeća na slavnog oca. Između ostalog, odlično barata loptom s obje noge...

Potpiše li ugovor s Barcelonom, 17-godišnji Moreira nastavio bi se razvijati u čuvenoj La Masiji, Barceloninoj akademiji iz koje su proistekli igrači poput Lionela Messija, Xavija Hernandeza, Andresa Inieste...

Linker
25. travanj 2024 22:06