ŽNK Rad - Ilustracija
 INSTAGRAM/ŽNK RAD
REGIONALNI ‘HIT‘

Video: Pogledajte opću makljažu mladih nogometašica! Udaranje šakama, čupanje za kosu..., ali to nije sve

Sudac je bio totalno zatečen. Promatrao je obračun i povremeno je puhao u pištaljku...
Piše: SNObjavljeno: 09. studeni 2020. 16:41

Nogometne utakmice nogometašica rijetko dospiju među čitanije vijesti osim ako nije vijest o rekordima, velikim potezima, ali i nažalost - neprilikama na travnjaku. Upravo jedan takav incident dogodio se u susjedstvu, a obilježile su ga mlade nogometašice...

Veliki incident dogodio se na nogometnoj utakmici u susjednoj Srbiji, a riječ je o utakmici 15-godišnjakinja. Nogometašice Kolubare i Rada igrale su svoj susret, a nakon jednog prekida nastao je kaos.

Sve je počelo s guranjem, a završilo s čupanjem za kosu, udaranje šakama... Sudac? Totalno zatečen. Promatrao je obračun i povremeno je puhao u pištaljku.

Kako sudac nije uspio, onda su članovi obje ekipe utrčale na travnjak kako bi prekinule kaos. 

Nakon incidenta oglasila se predsjednica Rada:

"Naše nogometašice su naučene da ne reagiraju na takve situacije. Na snimci se vidi da je naša nogometašica tako i reagirala. Ali neke igračice će biti kažnjene jer nisu do kraja ispoštovale dogovor iz svlačionice", rekla je Suzana Tanasković.

Kazne će biti žestoke, a niti sudac neće proći najsjajnije jer, iako su čak nogometašice u pitanju, nije uspio biti pravi autoritet na travnjaku...

Linker
07. veljača 2021 14:17