FILIPPO MONTEFORTE Afp
NEPRIMJERENA REAKCIJA

VIDEO: Pogledajte što je radio Mourinho usred sveopće makljaže koju je zakuhao njegov nekadašnji miljenik

Prijateljski dvoboj pretvorio se u sukob zaraćenih strana, a Portugalac je sve zapanjio reakcijom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. srpanj 2021. 23:01

Portugalski stručnjak Jose Mourinho još je jednom izazvao čuđenje sportske javnosti. Ekscentrični Portugalac već je navikao brojnim kontroverzama privlačiti pozornost medija, a sada se opet našao u fokusu sedme sile.

U srijedu je odigrana prijateljska utakmica između Rome, kojoj je aktualni trener, i njegova matičnoga kluba Porta. Pri rezultatu 1:0, koji je postavio Gianluca Mancini u 56. minuti, dogodio se okršaj Armenca Henrikha Mkhitaryana i portugalskog braniča Pepea, koji je Mourinhu svojedobno bio miljenik u Real Madridu.

Pepe je u svom stilu grubo startao na Mkhitaryana, a armenski mu veznjak nije ostao dužan. Došlo je do eskalacije fizičkog obračuna te su se sukobili igrači i članovi stručnoga stožera obaju klubova.

U sveopćoj gunguli, naguravanju i prijetnjama sudionika, portugalski je 'Special One' potpuno smireno i ravnodušno sjedio na svojemu mjestu cerekajući se. Sva je prilika da ga je Pepeova uobičajena vratolomija neizmjerno zabavila.

Doduše, kad su zaštitari i pomoćno osoblje uspjeli primiriti svu tu strku, uključio se i Mourinho te pomogao do kraja smiriti strasti. Susret je završio remijem, a konačnih 1:1 postavio je Vitinha u 89. minuti.

Linker
25. travanj 2024 16:29