Emin Sansar/afp/profimedia
POSLJEDICE INCIDENTA

VIDEO: Pojavila se snimka iz bolnice, prebijenog suca nazvao predsjednik Erdogan, evo što mu je obećao

Vidljivo je da Meler nije u najboljem stanju, oko mu je sklopljeno i nosi ovratnik
Piše: SNObjavljeno: 12. prosinac 2023. 15:59

Zbog incidenta po završetku utakmice turske Superlige između Ankaragücüa i Rizespora glavni sudac Umut Meler pretrpio je udarac šakom u glavu, a zatim i nekoliko udaraca nogom na tlu.

Predsjednik Ankaragücüa Faruk Koca spustio se na travnjak i izazvao nasilni incident zbog kojeg je Turski nogometni savez donio odluku o prekidu prvenstva. Meler je navodno svojoj obitelji kazao da više ne planira suditi u Turskoj, a nakon utakmice prebačen je u obližnju bolnicu. Predsjednik Koca također je u bolnici zbog visoko povišenog tlaka.

Nesretnog 38-godišnjeg suca tijekom boravka u bolničkom krevetu posjetio je i poseban gost, koji mu je omogućio da telefonskim putem razgovara s predsjednikom zemlje. Recep Tayyip Erdogan izrazio mu je žalost zbog incidenta, pružio riječi podrške i obećao da će pravedno riješiti situaciju. Na snimci je vidljivo da Meler nije u najboljem stanju, oko mu je sklopljeno i nosi ovratnik.

@playspor #Cumhurbaşkanı #RecepTayyipErdoğan, #HalilUmutMeler ile telefonla görüşüp geçmiş olsun dileklerini iletti. #hakem #FarukKoca #fypシ #fyp ♬ orijinal ses - Play Spor

Linker
04. svibanj 2024 01:56