SCREENSHOT Twitter
OPET SE SRUŠIO

VIDEO: Pojavila se snimka stravičnog trenutka, nesretni Srbin ostaje u bolnici, poznato u kakvom je stanju

‘Obavljeni su prvi liječnički pregledi. Igrač se osjeća dobro, ali će ostati pod liječničkim nadzorom‘
Piše: Mladen BarišaObjavljeno: 03. prosinac 2023. 22:00

Igrač španjolskog trećeligaša Cordobe, Dragiša Gudelj ponovno je kolabirao na nogometnom terenu. Srpski nogometaš rođen u Nizozemskoj (Breda), inače mlađi brat prvotimca Seville, Nemanje Gudelja, u 28. minuti utakmice između Melille i Cordobe (0-1), srušio se na travnjak. No, odmah su mu u pomoć priskočili suigrači, kao i liječnički tim.

Premda se Gudelj pridigao i sam napustio teren, nijednog trenutka nije postojala opcija nastavka utakmice. Susret je nakratko prekinut, a Gudelj je proslijeđen u bolnicu.

- Obavljeni su prvi liječnički pregledi. Igrač se osjeća dobro, ali će ostati pod liječničkim nadzorom. O novim informacijama redovito ćemo informirati javnost - priopćili su iz kluba, a na društvenim se mrežama pojavila i snimka Gudeljovog kolapsa.

SNIMKU SITUACIJE POGLEDAJTE OVDJE

Ovo 26-godišnjem nogometašu Cordobe nije bilo prvi puta. Slične scene viđene su i u ožujku. Tada je, međutim, bilo puno dramatičnije. Gotovo pet minuta su liječnici na travnjaku oživljavali Gudelja. Unatoč svjesnom riziku, Gudelj je nastavio nogometnu karijeru. U nedjelju je, od vlastitog tijela, dobio novo upozorenje...

Linker
29. travanj 2024 21:55