Antonio Plazibat

 Screenshot (youtube, Antonio Plazibat)
KAKVA UVERTIRA U SPEKTAKL

VIDEO: Poruka proslavljenog hrvatskog borca iznenadila je sve u Rotterdamu, ispunio je dano obećanje

Solinski kick-boksač ovoga se vikenda bori za svjetsku titulu u teškoj kategoriji Gloryja
Piše: Dražen Antolić iz RotterdamaObjavljeno: 14. lipanj 2023. 17:12

Dok se u središtu Rotterdama okupilo oko pet tisuća navijača, golemom većinom Hrvata i nešto Nizozemaca, pa je s vremenom stigla i policija provjeriti je li sve pod kontrolom i uspostaviti red bude li trebalo, približavanjem početka utakmice rastao je i broj navijača u fan zoni kraj stadiona. Kafići su i na toj lokaciji bili puni, a nekoliko puta iznad De Kuipa i pristaša Hrvatske nadletio je zrakoplov s porukom "Ajmo Vatreni Antonio Plazibat". To je pobudilo veliko zanimanje navijača koji su nastojali snimiti što bolji kadar.

Hrvatski as u kickboksu na taj je način dao podršku nogometnoj reprezentaciji, a HNS je već ranije najavio da će delegacija Saveza i reprezentacije, iako se ovog časa ne zna tko točno, u subotu doći na njegovu borbu koja je također u Rotterdamu.

Plazibat ima meč za privremenog svjetskog prvaka u teškoj kategoriji s Tariqom Osarom na spektaklu Collision 5 u organizaciji Gloryja. Kako je svjetski prvak Rico Verhoeven ozlijeđen jedan od njih dobit će privremeni naslov do konačnog okršaja s njim kad se oporavi.

Linker
23. travanj 2024 15:03