Claudia Kowalczyk

 INSTAGRAM
‘JA SAM SPREMNA‘

VIDEO: Potpuno zapalila Engleze - djevojka novog pojačanja Arsenala je prvakinja u twerkanju

Ona je poljska prvakinja u twerkanju, a naslove je osvajala i u Njemačkoj te Švicarskoj.
Piše: SNObjavljeno: 27. siječanj 2023. 15:04

Navijači Arsenala uživaju u pogledu s prvog mjesta tablice Premiershipa, a prije nekoliko dana su dobili novi razlog za zadovoljstvo. U redove Topnika došao je 22-godišnji poljski reprezentativac Jakub Kiwior koji će ojačati obranu, a s njim je u London došla i 8 godina starija mu djevojka Claudia Kowalczyk koja je na svojem Instagram profilu odmah dobila mnogobrojne nove pratitelje.

Razlog je jednostavan - Kowalczyk, umjetničkog imena Claudia Redheaded je poljska prvakinja u twerkanju, popularnom plesu u kojem je u prvom planu - stražnjica, a naslove je osvajala i u Njemačkoj te Švicarskoj.

"Hvala vam za sve poruke. Ne mogu svima odgovoriti, ali definitivno sam zahvalna na njima. Londone, ja sam spremna", napisala je Kowalczyk nakon što je njen dečko potpisao za Arsenal, a navijači londonskog kluba otkrili čime se ona bavi...



POGLEDAJTE PRVU EPIZODU ‘VAR SOBE‘

Hoće li ‘dvorske borbe‘ ostaviti traga na igru Dinama? Ima li Ivan Leko momčad za napad na prvo mjesto? Zašto je Osijek ušao oslabljen u nastavak sezone? Tko će izboriti četvrto mjesto i europske nastupe? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja pronađite u prvoj epizodi našeg novog podcasta ‘VAR soba‘ u kojem je gostovao Ilija Lončarević.

Linker
20. travanj 2024 02:31