Screenshot (Twitter)
INCIDENT U TURSKOJ

VIDEO: Potukli se ukrajinski i ruski nogometaši! ‘Broj nastradalih na njihovoj strani potvrđuje što se dogodilo‘

Kao glavni razlog sukoba Ukrajinci navode sramotno ponašanje ruskih igrača
Piše: SNObjavljeno: 14. veljača 2023. 17:48

Nevjerojatne scene događale su u hotelu u turskoj Analiji gdje je došlo do okršaja nogometaša ukrajinskog Minaja i ruskog Jaroslavlja. Da je zaista došlo do incidenta potvrdila je i slžbena Facebook stranica kluba iz Ukrajine.

- Jučer, 13. veljače, u hotelu Royal Sigunas u Turskoj dogodila se tučnjava u kojoj su sudjelovali predstavnici Minaja i Šinik Jaroslavlja.

Kao glavni razlog sukoba Ukrajinci navode sramotno ponašanje ruskih igrača, kako prema osoblju hotela, tako i prema igračima njihove momčadi. Rusi s druge strane tvrde kako su ih Ukrajinci tjerali da pjevaju njihovu himnu što je druga strana demantirala.

- Bilo je sukoba, ali samo u hotelu. Broj nastradalih na njihovoj strani potvrđuje činjenicu što se točno dogodilo - kažu Ukrajicni koji također tvrde da su se Rusi nastavili međusobno svađati nakon njihovog odlaska u sobu.

Rusi, naravno poručuju kako nisu oni ti koji su krivi za incident.

- Službeno izjavljujemo da nismo bili inicijatori. Naši igrači su djelovali kao ekipa, stali su u obranu svog suigrača koji je bio napadnut. Prema rezultatima liječničkih pregleda, on nije teže ozlijeđen. Trenutno smo na sigurnom, a otići ćemo i u drugi hotel kako bi se izbjegli novi sukobi.

Linker
20. travanj 2024 02:58