AP
SPURSI SLAVILI U BOLTONU

VIDEO Prekrasan pogodak Modrića, još ljepši Cissea u velikoj pobjedi Newcastlea

Hrvatski reprezentativac doveo je Tottenham u vodstvo u Boltonu briljantnim pogotkom s oko 25 metara. Nakon kornera, Modrić je smirio loptu i iz voleja je poslao u rašlje
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. svibanj 2012. 00:22

U posljednje dvije utakmice zaostalog 34. kola engleske Premier lige, Tottenham je kao gost slavio kod Boltona s 4-1, a Newcastle je iznenadio Chelsea pobjedom 2-0 na Stamford Bridgeu...

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić zabio je prekrasan vodeći pogodak za Tottenham u gostima protiv Boltona, u 37. minuti prvog dijela. Korner je izveo Van der Vaart, Modrić je primio loptu s lijeve strane iskosa, te volejem pogodio suprotne rašlje za 1-0.



szólj hozzá: Bolton Tottenham 0:1 Modric

Nakon šest minuta igre u drugom dijelu, Reo-Coker izjednačio je za domaćine na 1-1, ali je onda Tottenham u razmaku od devet minuta, od 60. do 69., postigao tri pogotka u riješio pitanje pobjednika. Emmanuel Adebayor zabio je dva, a Van der Vaart jedan pogodak za konačnih 4-1 "spursa".

Momčad menadžera Harryja Redknappa zasigurno se nije nadala da će nakon ovog susreta i dalje biti bodovno izjednačena s Newcastleom u borbi za četvrto mjesto, ali tome je ipak tako. Naime, "svrake" su s dva prekrasna pogotka Papissa Cissea slavile na Stamford Bridgeu kod Chelseaja s 2-0, te ostale u igri za mjestom koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka dogodine.



C-N footyroom.com by footyroom

Cisse je najprije volejem lijevom nogom u 19. minuti prekrasno pogodio za 1-0, da bi u 3. minuti sudačke nadoknade utakmice, ponovno volejem, ali ovog puta s desnom nogom, još ljepše zabio za konačnih 2-0. Oba pogotka trebala bi se na kraju sezone naći u Top 10 najljepših.

Recimo i da je s prvim golom Cisse izjednačio rekord Alana Shearera, legende Newcastlea, koji je u prvih 12 nastupa zabio isto toliko pogodaka, a onda je drugim izjednačio rekord Premier lige s 13 golova u prvih 12 utakmica.

Premier liga, zaostalo 34. kolo:

Chelsea - Newcastle 0-2 (Papiss Cisse 19, 90+3)

Bolton - Tottenham 1-4 (Reo-Coker 51 / Modrić 37, Van der Vaart 60, Adebayor 62, 69)

Linker
23. rujan 2024 08:33