SCRENSHOT Screnshot
PRIJATELJSKI OGLED

VIDEO Preporod Ante Rebića: Pogledajte kako je bivši as Vatrenih bombom rasporio mrežu protivničkog vratara

Otkad se pojavila vijest o trzavicama s privremenim trenerom, Rebić je ubacio u višu brzinu
Piše: SNObjavljeno: 19. studeni 2023. 15:13

Dok traje reprezentativna stanka, Beşiktaş održava formu prijateljskim utakmicama. U nedjelju je turski velikan zakazao dvoboj s drugoligašem Sakarysporom te odnio 2:1 pobjedu, a trenutak susreta pripao je - Anti Rebiću.

Bivši reprezentativac Hrvatske doživljava pravi preporod. Nedavno su se pojavile vijesti o trzavicama s privremenim trenerom Burakom Yilmazom, no Rebić je otad ostavio učinak u svakom susretu. Redom je upisao asistencije protiv Antalyaspora (2:3), Bodo/Glimta u Konferencijskoj ligi (1:2), Başakşehira (1:0) i sada vrhunski pogodio za vodstvo nad Sakarysporom.

Emrecan Bulut u 15. minuti pronašao je Rebića na rubu kaznenog prostora, a hrvatski napadač silovitim je udarcem rasporio mrežu vratara Topaloglua.

POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

Prije gore navedenog niza, Rebić u devet utakmica nije upisao ni gol ni asistenciju za Beşiktaş. Stvari su, slučajno ili ne, krenule nabolje nakon Yilmazove kritike, a zatim je novoangažirani trener Riza Calimbay kazao da uvelike računa na Rebića, koji je prema njegovoj procjeni "tek na 60 posto".

Linker
23. travanj 2024 14:43