Ibrahimovic i injekcija

 TWITTER/AFP
SRCE ŠAMPIONA

Video: Prošao je pakao! Pogledajte što je sve Zlatan radio samo da bi Milan nakon 11 godina osvojio naslov

Praznio sam koljeno jednom tjedno tijekom šest mjeseci - napisao je uz video
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 29. svibanj 2022. 19:34

Zlatan Ibrahimović je putem video snimke pokazao navijačima Milana kroz što je točno prolazio posljednjih šest mjeseci kako bi održao koljeno koliko toliko sposobno za igranje nogometa.

Ovaj 40-godišnjak će izvan terena biti sljedećih sedam do osam mjeseci, nakon operacije s kojom pokušava odstraniti problem ligamenta lijevog koljena. Mnogi drže i da je to kraj njegove veličanstvene karijere, ali vidjet ćemo kakva će biti njegova odluka.

Pričekao je čudesni Zlatan da se sezona završi sa Scudettom - svi se slažu da je njegov utjecaj u svlačionici bio iznimno važan čak i kad ne bi igrao - prije nego što je otišao pod nož, ali je navijačima zorno pokazali što je radio cijeli cijelu sezonu samo da nastavi igrati.

>>>Video pogledajte OVDJE!

"Praznio sam koljeno jednom tjedno tijekom šest mjeseci", napisao je uz video na kojem doktori injekcijom ravno u koljeno rješavaju problem.

Mnogi su bili skeptični kada je Milan odlučio vratiti Ibrahimovića u svlačionicu, ali i ovaj video jasno pokazuje koliko se sjajni napadač žrtvovao da bi momčad nakon 11 godina osvojila Serie A.

Linker
24. travanj 2024 16:15