Xabi Alonso i Jeremie Frimpong

 INA FASSBENDER Afp
ZELENI SE CIJELE SEZONE

VIDEO Proslava postala apsolutni hit: Nijemci legalizirali marihuanu, nove zvijezde očito su oduševljene

Adli i Frimpong mogli bi se dobro zabaviti na skorašnjoj proslavi trofeja
Piše: SNObjavljeno: 05. travanj 2024. 06:32

Njemačka je krajem prošlog tjedna legalizirala korištenje marihuane za punoljetne osobe, a sudeći po hit kadrovima s društvenih mreža, dozvoljenih maksimalno 50 grama mogle bi iskoristiti i zvijezde Bayer Leverkusena.

Ionako im se zeleni praktički cijele sezone. Broje 23 ligaške pobjede i 13 bodova više od prvog pratitelja Bayerna. Bavarski trener Thomas Tuchel čak im je već i uputio čestitku na osvojenoj tituli. Možda će trebati i na dvostrukoj kruni jer Apotekari su bez poteškoća izborili finale Kupa Njemačke 4:0 pobjedom nad drugoligašem Fortunom iz Düsseldorfa. Nadalje, Xabi Alonso i ekipa još uvijek su "živi" u Europskoj ligi, gdje ih u četvrtfinalu čeka West Ham.

Dakle, Tuchel će možda pretrpati sandučić Leverkusena čestitkama, a ako je suditi po proslavi Jeremieja Frimponga i Aminea Adlija, na slavljeničkoj zabavi moglo bi biti "svega i svačega".

PROSLAVU POGLEDAJTE OVDJE

Osim pogotka Fortuni, ovaj dvojac Bayera proslavio je i njemačku odluku legalizacije i nasmijao pratitelje. Adli je "odradio pripremu" i "zapalio", a Frimpong "uvukao" prvi dim. Nije ih udarilo, Adli je nedugo zatim upisao asistenciju za Floriana Wirtza.

Kreativna proslava samo je pokazatelj kakvo dobro raspoloženje vlada Leverkusenom. A kako i ne bi, povijesna sezona bliži se kraju, a posustajanja u redovima Xabija Alonsa nema na vidiku...

Linker
26. travanj 2024 00:23