Rodrigo Cacciamani

Show u prijenosu uživo

Video: Prvi dečko atraktivne Wande se javio uživo iz zatvora! Ono što je otkrio zaprepastilo je voditeljicu

U jednom trenutku dok je gostovao uživo na televiziji, njemu su oduzeli mobitel
Piše: SNObjavljeno: 19. listopad 2022. 14:25

Bivša supruga argentinskog napadača Maura Icardija i nogometna menadžerica Wanda Nara ne prestaje šokirati javnost. Ovog puta uhvaćena je kako se ljubi s argentinskim reperom L-Ganteom, a da stvar ‘bude bolja‘ riječ je o 13 godina mlađem čovjeku s kojim je imala namjeru dodatno povrijediti Maura.

Wanda i njezin novi dečko prvo su snimljeni kako se ljube u jednoj kuglani, a zatim je procurilo još novih fotografija na kojima se vidi kako izmjenjuju nježnost u jednom fast-food restoranu.

Sada se u argentinskim medijima proširila vijest o Rodrigu Cacciamanu, koji se nalazi u zatvoru i popularan je zbog svojih objava na TikToku. On je medijima bio zanimljiv jer je bio dečko atraktivne Wande dok je ona imala samo 18 godina, tada još daleko od očiju javnosti.

Wanda je prije nekoliko dana otkrila kako je njezin bivši završio u zatvoru i da je na izdržavanju kazne jer je bio saučesnik u velikoj pljački banke. Nakon njenih riječi, Rodrigo Cacciamani se javio iz zatvora i prisjetio se veze s plavušom. U jednom trenutku dok je gostovao uživo na televiziji, oduzeli su mu mobitel, što se jasno vidi i na snimci. Ipak, prije nego li je razgovor naglo prekinut, Rodrigo je otkrio iznenađujuće stvari o svom odnosu s Wandom.

Cacciamani se prisjetio da su se s medijima susretali od malih nogu te da je već tada Wanda već željela biti slavna osoba:

- Ništa i nitko je nije mogao spriječiti - rekao je Cacciamani, pa potom progovorio o aktualnoj Wandinoj vezi:

- Wandina veza s pjevačem podsjeća me na vezu Susane Giménez s Carlosom Monzonom. Za mene je prestala biti ‘žena‘ i ponovno se otkrila".

Linker
26. travanj 2024 18:25