Screenshot/Instagram
HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

VIDEO Raskalašena zabava zvijezda Manchester Cityja: U par sati na alkohol potrošili tisuće funti

Umjesto discipliniranog treninga, Cityjeve zvijezde zabavljale su se u noćnom klubu
Piše: SNObjavljeno: 31. srpanj 2023. 12:55

Zvijezde Manchester Cityja uhvaćene su u vrućem provodu u korejskom noćnom klubu. Na ovaj su način osvajači prošlosezonske trostruke krune započeli sa svojim predsezonskim pripremama, izvještava Daily Star.

Momčad Pepa Guardiole krenula je na turneju po Aziji pobijedivši Yokohama Marinos 5:3 po iznimno velikoj vrućini u Japanu. Zatim je, nakon 2:1 poraza od Bayern Münchena na nacionalnom stadionu u Tokiju, engleski i europski prvak stigao u južnokorejski Seul uoči nedjeljnog okršaja s Atletico Madridom u kojem su Građani također izgubili (2:1) s Mateom Kovačićem koji je odigrao drugo poluvrijeme.

Umjesto discipliniranog treninga, Cityjeve zvijezde Kevin De Bruyne (32) i Kyle Walker (33) snimljeni su kako se ludo zabavljaju u korejskom noćnom klubu.

Snimka koja je instantno postala viralna prikazuje dvojicu skupo plaćenih nogometaša kako uživaju u petak navečer, navodno u Jong-rou u Seulu.

De Bruyne i Walker skupili su se oko stola s još nekoliko ljudi, gdje su se mogle vidjeti raznovrsne boce alkoholnih pića. Na drugoj snimci Walker je viđen kako se smiješi i pozira pred kamerom dok nehajno pleše.

U naslovu navedenog videozapisa navodi se da su igrači Cityja potrošili nevjerojatnih 8,5 tisuća funti na alkoholna pića u svega tri sata!

Cijela je ta epizoda dodatno intrigantnija jer je Kyle Walker bio kapetan Cityja u porazu od Bayerna ranije ovog tjedna. Guardiola mu je dao kapetansku traku protiv bavarskog velikana koji je ovog ljeta izrazio velik interes za njegovim dolaskom.

Pep se još uvijek nada da će odgovoriti svog braniča, koji ima još godinu dana ugovora, od odlaska u Bayern. Španjolski je trener još početkom tjedna govorio o teškim temperaturama po kojima je njegova momčad morala igrati tijekom turneje, da bi naknadno priznao da mu igrači nisu u "najboljem stanju" u pogledu kondicije.

- Ne bih rekao da smo daleko, ali daleko smo od one najbolje kondicije koja bi nas dovela u top formu. Ali to je normalno. Oslanjamo se na mentalitet i postavljene principe koje smo usvojili. Tako je bilo i prethodnih sezona - izjavio je Guardiola.

Ostaje za vidjeti kako će reagirati kad vidi spomenutu snimku.

Linker
30. travanj 2024 20:35