SCREENSHOT
ŠTO JE OVO BILO?

Video: Reakcija komentatora nakon prekrasnog pogotka apsolutni je hit, pogledajte zašto je ovako reagirao

I za vrijeme utakmica reprezentacija klubovi su u stanju ponuditi zanimljiv video-materijal.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. ožujak 2021. 13:14

Što ima novo u Estoniji? S nogometne strane, ništa naročito. Nogometni sustav im je čudan, barem za naše prilike. Jer, prvenstvo im je tek počelo prije dva tjedna, igra se u ritmu proljeće - jesen. A kup? Nacionalni kup već im hita prema polufinalu, jer igra se u onom našem, jesen-proljeće tempu.

Stigli su Estonci u četvrtak odigrati dakle, i posljednji susret četvrtfinala nacionalnog kupa. Klubovi koji se zovu Nomme Kalju i Tulevik poznati su vam samo ako ste okorjeli pratitelj europskih pretkola, ali recimo za ovu priliku da su gosti iz Tulevika postali polufinalisti pobjedom od 2:1 nakon produžetaka.

Razlog ovog teksta je situacija za vodeći pogodak gostiju. Njega je u 67. minuti postigao 23-godišnji veznjak, Herol Riiberg, izravno iz kornera.

Reakcija komentatora utakmice je jasno, također apsolutni hit. Čovjek dobro da je preživio pogodak koji je vidio...

Recimo još, ne bi li zaokružili čitavu priču da će u polufinalu estonskog kupa igrati Flora i Narva (11. svibnja) te Levadia i jučerašnji pobjednik Tulevik, dan kasnije. U prvenstvu nakon odigrana dva kola, Levadia i klub imena Paide imaju po maksimalnih šest bodova.

Linker
18. svibanj 2024 21:35