Tammy Abraham

 FILIPPO MONTEFORTE Afp
DRAMATIČNI DERBI

VIDEO: Roma na San Siru u trećoj minuti sučeve nadoknade šokirala domaćina, Juventus ih stigao na tablici

Milan je na svome terenu imao prednost od dva gola do 87. minute, a onda je uslijedio preokret
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 08. siječanj 2023. 23:05

Milan nije uspio ispratiti pobjede Napolija i Juventusa, osvojenim bodom na svome San Siru protiv Rome, "Stara dama" se izjednačila s njima na diobi drugog mjesta. Do 87. minute imali su vodstvo od dva gola protiv Rome, ali pogotcima Rogera Ibaneza i Tammyja Abrahama, Rimljani su odnijeli bod sa San Sira. Ante Rebić zbog ozljede nije bio u konkurenciji za momčad domaćina.

Za vodstvo Milana od 2:0 strijelci su bili Pierre Kalulu u 30. i Tommaso Pobega u 77. minuti, samo sedam minuta nakon ulaska u igru. Francuz je doveo domaće na San Siru u vodstvo nakon što je pobjegao svome čuvaru i sjajno pogodio, neobranjivo za Ruija Patricija.

Pogodak za 1:0 pogledajte OVDJE.

Tomasso Pobega povećao je vodstvo odlično lijevom nogom kada je primio loptu sa vrha kazenog prostora i opet neobranivo za Portugalca na golu Rome pogodio mrežu iza njegovi leđa.

Pogodak za 2:0 pogledajte OVDJE.

Rezultat se nije mijenjao sve do 87. minute, kada su navijači domaćih već krenuli prema izlazima San Sira. Roger Ibanez smanjio je rezultat na 2:1 u 87. minuti, pogotkom glavom nakon sjajanog ubačaja Lorenza Pellegrinija.

Pogodak za 2:1 pogledajte OVDJE.

Osjetili su igrači "Vučice" krv i pritisnuli domaće. Nemanja Matić najviše je skočio na jedan ubačaj, njegov pokušaj odlično brani Tatarusanu, ali lopta se odbija u noge Tammyju Abrahamu, koji u trećoj minuti sudačke nadoknade postavlja konačnih 2:2.

Pogodak za 2:2 pogledajte OVDJE.

Linker
05. svibanj 2024 03:25