Ronaldinho u spotu
 SCREENSHOT
MILIJUNI I LJEPOTICE

Video: Ronaldinhov život nakon zatvora! Pleše s golim manekenkama, a evo što je uradio da novac samo pada

Ništa se nije promijenilo u životu jednog od najboljih nogometaša novijeg doba.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. siječanj 2021. 18:17

Davno su prošla vremena kad je brazilski nogometni as, jedan od najboljih svih vremena, 40-godišnji Ronaldinho bio u zatvoru u Paragvaju. Podsjetimo, u ožuku prošle godine njega su, u društvu s njegovim bratom uhitile paragvajske vlasti jer je s lažnom putovnicom ušao u tu zemlju.

Nešto manje od 200 dana, točnije 171 - bili su u zatvoru. Iako, tek je neko kratko vrijeme to baš bio zatvor, više je bio - kućni pritvor. A nakon izlaska, nakon novog dolaska na slobodu, vratilo se u životu nekadašnjeg svjetskog, europskog i kojekakvog drugog prvaka, sve na staro.

Prebolio je Ronaldinho u listopadu i koronavirus, riješio se, ako ne svih, onda barem velike većine grijeha iz prošlosti. I još pritom dobro zaradio. U samo nekoliko mjeseci, procjena je brazilskih medija, Ronaldinho je zaradio oko milijun eura.

Bivši brazilski reprezentativac otišao je u Belo Horizonte gdje je, uzgred rečeno, dobio i status počasnog građanina. Tamo je promovirao izgradnju novog stadiona Atletico Mineira, a počeo je snimati i glazbene spotove u svom novom glazbenom studiju.

Usto, pokrenuo je i proizvodnju svojih alkoholnih pića, pa se njegovi prihodi samo gomilaju. Spot pjesme u kojoj se pojavljuje u društvu obnaženih manekenki već je na oko dva milijuna pregleda u svega desetak dana.

Linker
14. travanj 2024 14:59