- Afp
PODSJETIO NA STARE DANE

VIDEO: Ronaldo pokazao zašto je doveden, bio je prvo ime utakmice, pogledajte dvije asistencije za pobjedu

Portugalac je bio prvo ime u tijesnom trijumfu Al-Nassra protiv Al-Taawona (2:1)
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 17. veljača 2023. 19:35

Cristiano Ronaldo bio je prvo ime u tijesnom trijumfu Al-Nassra protiv Al-Taawona (2:1), iako niti jednom nije zatresao protivničku mrežu. Portugalac se, naime, našao u ulozi koju su mu čitavu karijeru osporavali - bio je asistent i to kod oba pogotka Al-Nassra.

Prvo je u 17. minuti sjajno s loptom spojio Ghareeba. Gosti su se u 47. minuti vratili u utakmicu, ali onda je u 78. minuti rijetko nesebičnim dodavanjem Ronaldo asistirao Maduu za konačni rezultat kojim je Al-Nassr zadržao lidersku poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Doduše, i dalje bodovno izjednačen s Al-Ittihadom i Al Shababom.

Legendarni Portugalac očito se sjajno osjeća u Saudijskoj Arabiji i opet uživa u nogometu. U posljednje tri utakmice zabio je pet golova (protiv Al-Wehda se čak četiri puta upisao u strijelce) te upisao dvije asistencije. Drugim riječima, legendarni Portugalac stoji iza čak sedam od osam pogodaka Al-Nassra u posljednja tri prvenstvena kola i vuče momčad prema prvom naslovu prvaka još od 2019. godine.

U međuvremenu dao je svoj doprinos u tituli ženske ekipe Al-Nassra koja je naslov prvakinja osvojila sa svega tri boda više od Al Hilala.

- Tajna naše titule u prvenstvu je Cristiano Ronaldo. On je stalno dolazio na treninge i razgovarao je s igračicama. To nam je pomoglo - rekao je jedan od trenera ženske ekipe Al-Nassra.

Linker
25. travanj 2024 14:19