Cristiano Ronaldo i predsjednik Al-Nassra Musalli Al-Muammar

 - Afp
SNIMKA IZ SVLAČIONICE

VIDEO: Ronaldo razočarao navijače u Europi, a pogledajte kako su ‘najplaćenijeg na svijetu‘ dočekali suigrači!

‘Ovaj ugovor je jedinstven, ali ja sam jedinstven igrač pa je za mene to normalan ugovor‘.
Piše: SNObjavljeno: 03. siječanj 2023. 18:20

"Ovo nije kraj moje karijere". To je najvažnija rečenica koju je Cristiano Ronaldo rekao na svojem predstavljanju u Al-Nassru.

"Danas nije lako pobjeđivati bilo gdje. Nogometu se dogodila evolucija i moj odlazak na Bliski Istok ne označava kraj moje karijere. Ja sam zaista jako sretan što sam ovdje, gledao sam mnogo utakmica i znam da je liga jako kompetitivna. Ponosan sam što sam donio ovu važnu životnu i igračku odluku. Moj posao u Europi je gotov, igrao sam za neke od najvažnijih klubova", rekao je Portugalac te tako na neki način opovrgnuo priče kako će vrlo brzo iz Al-Nassra prijeći natrag u Premiership, odnosno u Newcastle.

image

Portuguese forward Cristiano Ronaldo attends a press conference at the Mrsool Park Stadium in the Saudi capital Riyadh on January 3, 2023, ahead of the unveiling ceremony. (Photo by AFP)

- Afp

"Imao sam mnogo ponuda u Europi. Imao sam ponuda od klubova iz Brazila, Australije, SAD-a, pa čak i Portugala. Za mene je ovo velika šansa da sa svojim znanjem i iskustvom pomognem rastu ovog kluba. Želim promijeniti mentalitet novim generacijama. Želim pomoći ovom klubu na razne načine, između ostalih i ženskoj ekipi Al-Nassrija. Želim promijeniti perspektivu koju imaju mnogi ljudi", istaknuo je Cristiano Ronaldo te progpvorio i o svojem ugovoru po kojem će navodno zaraditi 200 milijuna eura godišnje.

image
- Afp

"Ja sam jedinstven igrač. Srušio sam sve rekorde u Europi, želim srušiti još poneki ovdje. Ovaj ugovor je jedinstven, ali ja sam jedinstven igrač pa je za mene to normalan ugovor. Ne brinem se oko toga što će ljudi pričati, ja sam stvarno jako sretan. Doček kojeg sam imao je nevjerojatan i ponosan sam na sve što se događa. Ponosan sam što sam donio ovu odluku", zaključio je Portugalac.

Cristianu Ronaldu su suigrači priredili dobrodošlicu u klubu, a medijima se obratio i trener Al-Nassra Rudi Garcia.

"Obično su s nama tri ili četiri novinara, a ne ovoliko. Svi su dobrodošli da dođete nakon svake utakmice da pričamo o Cristianovim golovima", našalio se Garcia na početku i rekao:

"On je jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa. Sjajno je za mene, za klub i za državu što je ovdje došao netko njegovog ranga. Vidio sam neke sjajne igrače tijekom svog života, ali nikoga poput Cristiana. Njega će biti jednostavno trenirati jer mu se malo toga mora objasniti", rekao je Garcia.

DOČEK ZA RONALDA ZA STADIONU AL NASSRA POGLEDAJTE OVDJE

Linker
17. travanj 2024 22:55