Ronaldo slavi sa suigračima

 AFP
IGRAO I BROZOVIĆ

VIDEO Ronaldo zabio dva gola u ‘petardi‘ Al Nassra, pogledajte kako se pozdravio s Benzemom

Portugalac je došao do 53 gola u ovoj godini i vodi u redoslijedu za Zlatnu kopačku
Piše: Vito TomasObjavljeno: 26. prosinac 2023. 21:32

U 17. kolu saudijskog prvenstva Al Nassr je u gostima s 5:2 pobijedio Al-Ittihad. Velika je to pobjeda momčadi Cristiana Ronalda koja je ovime zadržala korak za vodećim Al-Hilalom.

Iako su domaćini preko Hamdallaha na asistenciju Karima Benzeme stigli u vodstvo, gosti su se brzo vratili u utakmicu. Prvo je Ronaldo u 19. minuti poentirao iz jedanaesterca, da bi Talisca u 38. doveo goste u rezultatsku prednost.

U drugom poluvremenu potpuno se otvorila utakmica. U 52. minuti domaćini izjednačuju još jednom preko Hamdallaha, a u 62. Brazilac Fabinho u redovima Al-Ittihada dobio je crveni karton. To je kompletno preokrenulo utakmicu te su gosti do kraja susreta zabili još tri pogotka za konačnih 5:2.

image
AFP

Zabio je još jednom iz kaznenog udarca fantastični Portugalac, a dva je puta loptu u mrežu poslao i bivši igrač Bayerna i Liverpoola Sadio Mane.

Ronaldo je novim dvama pogotcima došao do brojke od 53 gola u ovoj godini te vodi u utrci za Zlatnu kopačku. Prije same utakmice vidjeli smo i susret dviju bivših zvijezdi Real Madrida. Iako se internetom proširila snimka u kojem Benzema i Ronaldo hladnokrvno ignoriraju jedan drugog pri razgovoru sa sucima, scena pri izlasku s terena pokazala je suprotno. Francuz i Portugalac srdačno su se pozdravili i porazgovarali neko vrijeme.

Dodajmo i da je Marcelo Brozović odigrao svih 90 minuta za Al Nassr, koji je drugi na ljestvici s 43 boda, sedam manje od vodećeg Al-Hilala. Al-Ittihad zauzima šesto mjesto s 28 bodova.

Linker
02. svibanj 2024 10:57