MUHAMMED ENES YILDIRIM/AFP/PROFIMEDIA
OSVOJIO SRCA NAVIJAČA

VIDEO Šakama spašavao Livakovića i društvo, pogledajte veličanstveni doček koji su priredili junaku kaosa

Tisuće navijača okupilo se na tribinama i velikim ovacijama pozdravilo Osayi-Samuela
Piše: Vito TomasObjavljeno: 02. travanj 2024. 19:40

Iako je od incidenta koji se dogodio 17. ožujka na utakmici izemđu Trabzonspora i Fenerbahçea prošlo više od dva tjedna, bura se u turskom nogometu ne stišava. Podsjetimo se, u 30. kolu Super lige nakon 3:2 pobjede Fenera navijači Trabzona uletjeli su na teren i fizički napali gostujuće igrače.

Stradali su tada brojni igrači, među kojima i naš Dominik Livaković, a pojedini su se igrači istaknuli izvanrednim borilačkim vještinama, pokušavajući spasiti živu glavu. Tako je Michy Batshuayi ‘osvojio‘ internet zadnjim kružnim udarcem, dok je veliku pozornost, ali i srca Fenerovih pristalica osvojio Bright Osayi-Samuel, koji se ‘proslavio‘ udarajući šakama jednog od navijača na travnjaku.

Nakon cijelog incidenta Fenerbahçe je ozbiljno zaprijetio istupanjem iz lige, a ta odluka trebala bi biti poznata nakon završetka izvanredne skuštine kluba koja se održava u prostorijama Fenerovog stadiona. I dok čelnici kluba vijećaju o budućnosti Kanarinaca, tisuće navijača okupilo se na tribinama i velikim ovacijama pozdravilo Osayi-Samuela, jednog od protagonista kobne večeri u Trabzonu.

VIDEO REAKCIJE NAVIJAČA POGLEDAJTE OVDJE

Linker
02. svibanj 2024 20:47