James Rodriguez
 SCREENSHOT
ŠTO MU SE DOGODILO?

Video: Show bivšeg realovca na drugom kraju svijeta, nakon ekspresnog isključenja potpuno je poludio

Čak ni kada je krenuo prema svlačionici, izljev frustracija tu nije završio.
Piše: Petar Zobec/Jutarnji listObjavljeno: 31. listopad 2021. 23:04

Otkako se odlučio okrenuti nogometnoj egzotici, točnije kada je Everton zamijenio katarskim Al Rayyanom, James Rodriguez je pao u zaborav. Očito je 30-godišnjem kolumbijskom španeru to teško palo, pa se potrudio podsjetiti javnost da se i dalje bavi nogometom, no način na koji je to napravio je dosta bizaran. James, naime, nije napravio neki potez za pamćenje ili zabio majstorski pogodak, već je s dva ekspresna žuta kartona i nasrtanjem na suca ušao u žižu zbivanja.

James i njegovi suigrači su u osmom kolu katarskog prvenstva gubili 2-1 protiv Al-Arabija, kada je u traženju izjednačujućeg gola Kolumbijca pokosio suparnički igrač Aaron Boupendza na rubu kaznenog prostora. Iako je zaradio prekršaj, James je nastavio protestirati kod suca Al Nabeta zbog čega je dobio žuti karton.

Kada je vidio da sudac izvlači javnu opomenu Rodriguezu se valjda zacrnilo pred očima te su ga njegovi suigrači jedva odvukli kako ne bi i fizički nasrnuo na glavnog arbitra. To je bilo dovoljno da ga se nagradi i drugim, isključujućim kartonom i odlaskom na rano tuširanje, ali ni tu drama nije završila za kolumbijskog veznjaka. Uslijedio je još jedan izljev bijesa, te sarkastični pljesak u sučevom smjeru. Kada je napokon odlučio okončati svoj show, James je skinuo dres pa onda u punom sprintu pojurio prema svlačionici - dobro da je u tom ludilu mislio na zdravlje svojih bubrega.

Jamesovo isključenje se odvilo u devetoj minuti sudačke nadoknade, a njegovi suigrači nisu uspjeli izjednačiti do kraja utakmice. S dvije pobjede, tri remija i tri poraza Al Rayyan trenutno drži šesto mjesto tablice s devet bodova.

Linker
02. svibanj 2024 09:38