EVARISTO SA Afp
‘ON JE FENOMEN...‘

Video: Show junaka Argentine: Skinuo tri penala, provocirao suparnike i slavio seksualnom gestikulacijom!

Nogometaši Argentine plasirali su se u finale Copa Americe nakon drame penala protiv Kolumbije
Piše: SNObjavljeno: 07. srpanj 2021. 12:05

Bilo je na kraju 3:2 za Argentince, a junak susreta bio je argentinski vratar Emiliano Martinez koji je obranio tri kolumbijska udarca s bijele točke (Sanchezu, Mini i Cardoni). Nije Martinez samo obranio spomenute udarce s bijele točke, već je priredio pravi show na terenu. Prema napisima španjolske Marce Martinez je verbalno provocirao igrače Kolumbije uoči izvođenja penala, a njegove su provokacije na kraju bile uspješne, dakle dobio je psihološki rat.

"Vidi se da si nervozan. Smiješ se da prikriješ nervozu", navodno je rekao Yerryju Mini, čiji je udarac na kraju zaustavio.

A to nije bilo sve, jer je na kraju obranjene jedanaesterce proslavio simulacijom seksa, pomičući tijelo naprijed - natrag uz sinkronizirajuće pokrete rukama.

image
NELSON ALMEIDA Afp

"Imamo Emija koji je fenomen. Vjerovali smo mu", nahvalio je nakon susreta Lionel Messi Martineza."

Martinez je debi u nacionalnom dresu Argentine ostvario prošlog mjeseca nakon impresivne sezone u dresu Aston Ville, a na Copa Americi drži 'jedinicu'' od starta turnira.

image
NELSON ALMEIDA Afp

"Jako smo sretni zbog Emilianove izvedbe, ne samo zbog jedanbaesteraca, već zbog sigurnosti kojom srači", nahvalio je vratara argentinski izbornik Lionel Scaloni.

Linker
24. travanj 2024 15:57