Gerard i Milan Pique

 Screenshot (Twitter)
MALI NAVIJAČ VATRENIH

VIDEO: Sin Piquea i Shakire u emisiju stigao u hrvatskom dresu i umalo upropastio veliko iznenađenje

Pique je u suradnji s poznatim influencerom osnovao ligu u kojoj su nastupili brojni bivši nogometaši
Piše: SNObjavljeno: 08. siječanj 2023. 09:45

Gerard Pique početkom studenog prošle godine odigrao je svoju posljednju utakmicu i u dresu Barcelone okončao karijeru. Poznato je da se donedavno slavni stoper Španjolske i tijekom karijere bavio različitim poslovima, a u tom smjeru nastavio je i nakon što je ‘okačio kopačke o klin‘.

O najnovijoj ideji, koja polako postaje popularna diljem Španjolske i šire, bivši branič govorio je u jednoj tamošnjoj emisiji, a njegov sin Milan preoteo je pažnju kada se u studiju pojavio u - hrvatskom dresu.

Simpatični dječak, jedan od dva sina Piquea i popularne pjevačice Shakire, umalo je upropastio iznenađenje King‘s League, novog projekta Piquea i poznatog influencera Ibaija. To je turnir na kojem će sudjelovati brojne nogometne zvijezde i poznati influenceri.

Takve utakmice navodno su po praćenosti postale popularnije od nekih ogleda španjolske La lige, nogomet su ponovno zaigrali Iker Casillas, Sergio Aguero, Chicharito... Pique je u emisiji otkrio da će u ligi nastupiti i neki aktualni nogometaši, no nije htio govoriti o imenima jer je upravo to faktor iznenađenja - oni će igrati pod maskama.

Njegov sin Milan umalo je otkrio o kojim se imenima radi dok je odgovarao na pitanja voditelja, ali Pique ga je brzo prekinuo da ne bi propala cijela ideja, ali i potpisani ugovori.. Naravno, Milanu nitko nije zamjerio simpatični nestašluk i razgovor se nastavio u dobroj atmosferi.

Linker
20. travanj 2024 07:14