StoryEditor
 CROPIX/ Robert Belosevic
PROŠLO JE 20 GODINA

VIDEO: SJAJNA POZIVNICA ZA PROSLAVU JUBILEJA Legende Dinama se prisjetile povijesnog trenutka: 'To je jedan od najemotivnijih dana u mojoj karijeri'

Plavo Valentinovo u Domu sportova – prošlo je 20 godina od povratka imena Dinamo
Autor: Sportske novostiObjavljeno: 12. veljača 2020. 15:15

U petak, 14. veljače 2020., na dan koji se u svijetu obilježava kao Dan svetog Valentina, odnosno Dan zaljubljenih, navijači Dinama proslavit će jedan, za njih, vrlo bitan jubilej. Naime, prije točno 20 godina, 14. veljače 2000., navijači zagrebačkog kluba dočekali su ispod zapadne tribine Maksimira povratak imena „Dinamo“.

Okruglu obljetnicu Dinamovi navijači obilježit će na utakmici 12. kola 1.HMNL između Futsal Dinama i Alumnusa, u dvorani II Doma sportova. Utakmica počinje u 18:15, a vrata dvorane otvaraju se u 17 sati te će se u hodniku „Dvojke“ prije utakmice prikazivati dokumentarni film o povratku imena Dinamo.

 

"Cijela ekipa s nestrpljenjem očekuje utakmicu u petak. Kroz protekli period odbor smo se ekipirali i riješili smo se nekih problema koji su nas pratili, poput ozljeda i bolesti. Očekujem čvrsti i organizirani Alumnus, ali isto tako očekujem spreman, raspoložen, motiviran i rastrčan Futsal Dinamo. Ovim putem pozivam naše vjerne navijače da dođu u Dvojku te da zajedno proslavimo ovaj jubilej, 20 godina od povratka voljenog i jedinog imena Dinamo“, rekao je trener Dinama Alen Jukić.

Proslava se idući dan seli u Vukovar u kojem će Futsal Dinamo odigrati prijateljsku utakmicu protiv Vukovara 91, kluba protiv kojeg je GNK Dinamo 19. veljače 2000. odigrao prvu utakmicu nakon povratka imena, a Plavo Valentinovo za navijače Dinama završit će u nedjelju, nakon utakmice NK Osijek – GNK Dinamo u sklopu 22. kola 1.HNL.

 

Linker
18. lipanj 2020 15:11