Screenshot
NAJLAKŠA OKLADA

VIDEO: Skandalozno! Pogledajte kako žuti karton radi igrač koji se kladio da će dobiti - žuti karton

Zalewski je i dalje s reprezentacijom Poljske te tvrdi da se - nije kladio
Piše: SNObjavljeno: 14. listopad 2023. 10:06

Afera s klađenjem i dalje potresa nogometnu Italiju i Englesku. U središtu skandala su Nicolo Fagioli (Juventus), Nicolo Zaniolo (Aston Villa) i Sandro Tonali (Newcastle) koji su optuženi da su se kladili na vlastite utakmice, ali nisu jedini.

Senzacionalist Fabrizio Corona se potrudio postati glavni protagonist drame oko ilegalnog klađenja. Slučaj je pretvorio u vlastiti show, na svojim društvenim mrežama svako malo obavještava javnost da će uskoro objaviti ime novog igrača upletenog u skandal, a zatim i ispunjuje u obećanja i postaje glavna referenca talijanskih portala.

U petak je objavio novo ime - Nicola Zalewski navodno se također kladio na ilegalnim internetskim stranicama. Radi se o 21-godišnjem braniču Rome, koji je 2021. iz omladinskog pogona preselio u redove Josea Mourinha i dosad upisao 79 nastupa za Vučicu i još 12 za reprezentaciju Poljske.

La Repubblica piše da se Poljak u svibnju ove godine kladio da će dobiti žuti karton na utakmici protiv Salernitane. To se na kraju i dogodilo. Zalewski je u 94. minuti napravio namjerni i bespotrebni prekršaj, povlačeći s leđa za dres suparničkog igrača, i sudac zapravo nije imao izbora.

Zanimljivo, dok su talijanski igrači napustili pripreme reprezentacije zbog svih tih optužbi, Zalewski je i dalje s reprezentacijom Poljske te tvrdi da se nije kladio.

PROCIJENITE I SAMI JE LI OVO NAMJERAN PREKRŠAJ ZA ŽUTI KARTON

Linker
03. svibanj 2024 01:29