Fred je opljačkan na ulici

 SCREENSHOT
SVE SU ISPLANIRALI

VIDEO Slavni Brazilac žrtva filmske pljačke: Uperili mu pištolj u glavu, uzeli sve, pa nestali za 60 sekundi

Pljačkaši su ga presreli, uperili mu pištolje u glavu i oteli mu automobil i skupocijeni sat
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 24. studeni 2023. 16:23

Nekadašnji brazilski reprezentativac Fred (40) opljačkan je usred ulice u Rio de Janieru. Njemu su pljačkaši uperili pištolje u glavu i oteli mu automobil i skupocijeni sat, a razbojništvo je snimila kamera. Pljačka se dogodila u noći između četvrtka i petka, nedugo nakon utakmice Fluminensea čiji je Fred sportski direktor i Sao Paola.

Pljačkaši su očito pratili Freda koji je izgleda pod prijetnjom zaustavio svoj automobil u četvrti Ipanema. Iz vozila u kojem su se nalazili napadači izašla su trojica muškaraca naoružanih pištoljima kojima bivši nogometaš nije pružio nikakav otpor. Snimka kamere s obiteljske kuće ispred koje se dogodio zločin traje tek minutu što je pljačkašima bilo dovoljno da zaustave Freda, izvuku ga iz automobila i sa skupocjenim plijenom uteknu u nepoznatom smjeru. Policija zasad nije ušla u trag razbojnicima.

Fred je, inače, drugi najbolji strijelac u povijesti Fluminensea sa 199 golova u svim natjecanjima, za reprezentaciju Brazila odigrao je 39 utakmica i zabio 18 golova. Od nogometa se oprostio ovoga ljeta i preuzeo funkciju sportskog direktora Fluminensea.

Linker
04. svibanj 2024 17:07