Suigrač tješi Buraka Yilmaza

 MIGUEL RIOPA Afp
BIJES NA DRUGOJ RAZINI

VIDEO: Šokantna snimka obilazi svijet! Navijač Turske pucao iz pištolja u TV nakon promašaja Yilmaza

S pištoljem u ruci pratio je izvođenje jedanaesterca pa ispalio metak ravno u televizor
Piše: SNObjavljeno: 25. ožujak 2022. 13:02

Šokantna snimka reakcije jednog navijača turske nogometne reprezentacije obilazi svijet. Svašta smo vidjeli, i tugu, i razočaranje i bijes, ali ovo posljednje nepoznata osoba sa snimke odvela je na jednu potpuno drugu razinu.

Portugal je sinoć u Portu s 3:1 izbacio Tursku u polufinalu doigravanja za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Domaćini su imali otvaranje iz snova, već na poluvremenu vodili su 2:0 golovima Otavija (15') i Jote (42'), no Turci su zaostatak smanjili u 65. minuti preko Yilmaza. 36-godišnji veteran imao je u 85. priliku postati apsolutni junak nacije, ali je propustio realizirati jedanaesterac i onda se umjesto potpunog povratka dogodio još jedan pogodak Portugala, onaj Nunesa (90 + 4'). I priči je tu bio kraj...

Yilmazov promašaj izazvao je šokantnu reakciju kod jednog navijača koji je pištoljem uperenim u televizor pratio njegovo izvođenje udarca s bijele točke. Kada je napadač Lillea pogodio gredu, iz pištolja je izletio metak i raznio televizor.

>>> Snimku koja je izazvala zgražanje pogledajte OVDJE <<<

Spomenimo i da je Yilmaz nakon utakmice s Portugalom objavio kraj reprezentativne karijere... Više o tome pročitajte OVDJE.

Linker
01. svibanj 2024 18:49