SCREENSHOT
TRAGEDIJA

VIDEO Šokantne scene na stadionu: Digao se, krenuo u obračun, dobio šaku u glavu i preminuo

Tragičnom događaju na utakmici Patriotsa i Dolphinsa prethodile su provokacije navijača Miamija
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 20. rujan 2023. 09:38

Navijač New England Patriotsa, 53-godišnji Dale Mooney, preminuo je na tribinama stadiona Gillette nakon tučnjave s pristalicama Miami Dolphinsa. Šokantna snimka incidenta pokazala je kako je dobio udarac u glavu nakon čega se srušio. Ekipa Hitne pomoći pokušala ga je reanimirati, ali neuspješno.

Mooney, koji je imao sezonsku ulaznicu Patriotsa posljednjih 30 godina, prevezen je u bolnicu Sturdy Memorial u Attleborou, gdje je proglašen mrtvim.

Prema tvrdnjama svjedoka, tragediji su prethodile provokacije skupine navijača Dolphinsa. Mooney je u jednom trenutku ustao sa svoga sjedišta i krenuo se obračunati s protivničkim navijačima koji su se nalazili iznad njega.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

- Samo se osjećam tupo. Jednostavno ne mogu vjerovati da je ovo stvarno. Potrebno je mnogo da ga razljuti, a on ima strpljenje sveca. Samo ne razumijem što se dogodilo - kazala je njegova supruga.

Službenici stadiona Gillette rekli su da im je "srce slomljeno".

"Nastavljamo raditi s lokalnim vlastima kako bismo im pomogli u istrazi koja je u tijeku. Izražavamo naše najiskrenije suosjećanje i iskrenu sućut Daleovoj obitelji i svima onima koji žale zbog njegovog gubitka", priopćili su.

Linker
15. svibanj 2024 22:32