SILVIO AVILA Afp
POVIJESNI COPA LIBERTADORES

VIDEO: Šou na Maracani! Brazilci u produžecima presudili Boci, junaka ‘progutao‘ stadion, sudac ga isključio

Argentinski klub vratio se u život u 72. minuti, da bi ipak posrnuo u maratonskoj bitki
Piše: SNObjavljeno: 05. studeni 2023. 00:05

Copa Libertadores pripao je Fluminenseu! Brazilski klub s 2:1 savladao je Bocu Juniors u drami produžetaka i prigrabio prvi povijesni trofej najvećeg južnoameričkog natjecanja za ludnicu na stadionu Maracana u Rio de Janeiru.

U atmosferi kakvu mogu prirediti samo Južnoamerikanci, momčad Fernanda Diniza povela je u 36. minuti, kada je Keno ubacio, a Cano odlilčno pogodio za vodstvo Fluminensea.

POGODAK CANOA ZA 1:0 POGLEDAJTE OVDJE

Boca Juniors vratila se u život u 72. minuti pogotkom Luisa Adviancule, da bi ogled otišao u dodatnih 30 minuta produžetaka koji su ponudili naelektriziranih situacija. John Kennedy u 99. minuti donio je novo vodstvo Fluminenseu sjajnim pogotkom s distance, a samo nekoliko minuta kasnije zaradio je drugi žuti, odnosno crveni karton.

POGODAK ADVINCULE ZA 1:1 POGLEDAJTE OVDJE

POGODAK KENNEDYJA ZA 2:1 POGLEDAJTE OVDJE

Snimke teško mogu pokazati zašto je Kennedy isključen, no tamošnji mediji pišu da je drugi žuti karton zaradio zbog - pretjeranog slavlja. Kennedy se, naime, zaletio prema tribini s domaćom publikom, koja ga je u luđačkoj atmosferi "progutala". Nedugo zatim, sudac mu je pokazao put svlačionice.

ISKLJUČENJE KENNEDYJA POGLEDAJTE OVDJE

Isti scenarij dočekao je Franka Fabru u 105. minuti nakon VAR provjere. Branič Boce u gužvi je, čini se, udario protivničkog igrača u lice, a za glavnog suca iz Kolumbije Wilmara Roldana nije bilo dvojbe nakon sugestije iz VAR sobe.

ISKLJUČENJE FABRE POGLEDAJTE OVDJE

Boca je uspjela stvoriti nekoliko šansi za izjednačenje, ali na kraju ipak završila u suzama, dok će brazilska Maracana gorijeti do dugo u noć.

image

Slavlje Fluminensea

CARL DE SOUZA Afp
image

Slavlje Fluminensea

CARL DE SOUZA Afp
image

Slavlje Fluminensea

CARL DE SOUZA Afp

Linker
27. travanj 2024 12:09