Marcos Braz u pratnji snaga reda

 SCREENSHOT:TWITTER
POMAHNITALI DUŽNOSNIK

VIDEO: Sportski direktor cipelario navijača u šoping centru, procurili kadrovi uhićenja: ‘Čak me i ugrizao‘

Jedan od vodećih ljudi Flamenga vjerojatno će biti razriješen dužnosti
Piše: SNObjavljeno: 21. rujan 2023. 16:08

Brazilski Flamengo, aktualni osvajač Copa Libertadoresa, južnoameričkog pandana nogometne Lige prvaka trenutno je petoplasirana momčad tamošnjeg nogometnog prvenstva. Nekim se navijačima to baš i ne sviđa, a svoje nezadovoljstvo u jednom je šoping-centru u Rio de Janeiru iskazao jedan navijač tog kluba. Kako pišu lokalni mediji, navijač se našao u izravnom fizičkom sukobu s potpredsjednikom kluba Marcosom Brazom, a sve je snimio jedan od gostiju šoping-centra.

Jedan je brazilski novinar došao u kontakt s Brazom nakon nemilog događaja:

- Bio sam u trgovini s mojom kćerkicom kada me neki tip verbalno napao. Bilo je to potpuno apsurdno.

Druga strana priče, koju je također saznao novinar Vene Casagrande, a koju je ispričao navijač Flamenga glasi:

- Vidio sam ga u toj trgovini, počeo sam mu vikati neka napusti Flamengo. Kada sam se okrenuo da izađem u prostor centra, vidio sam ga da trči za mnom. Napali su me fizički i Braz i njegov zaštitar. Braz me udarao nogama, a onda me čak i ugrizao! - prepričao je navijač Flamenga.

Brazilski mediji pišu da bi Marcos Braz, u slučaju da se dokaže da je on taj koji je napao navijača, mogao odmah biti razriješen dužnosti u klubu.

Na drugom dostupnom video-zapisu lako je uočljiv trenutak kada snage reda odvode pomahnitalog potpredsjednika kluba s lica mjesta, a kako se saznaje, čeka ga očitovanje o svemu kod suca za prekršaje.

Linker
14. svibanj 2024 10:18