Francesca Di Monte

 SCREENSHOT X
ZA NE POVJEROVATI

VIDEO: Sramota u susjedstvu, sudac na stupu srama zbog poteza prema kolegici sutkinji, čeka ga suspenzija

Incident prikazuje Sacchija kako se rukuje s dvojicom kapetana klubova, ali ne i sa sutkinjom
Piše: SNObjavljeno: 09. listopad 2023. 20:53

Talijanski sudac Juan Luca Sacchi navodno će dobiti suspenziju od jedne utakmice nakon što se, prema viđenom, odbio rukovati sa svojom pomoćnom sutkinjom Francescom Di Monte.

Incident, koji je snimljen kamerama unutar tunela uoči početka utakmice između Leccea i Sassuola, koja se odigrala u petak navečer, prikazuje Sacchija kako se rukuje s dvojicom kapetana klubova, ali ne i sa svojim pomoćnom sutkinjom.

Iskusni 38-godišnji sudac imao je priliku u dva navrata rukovati se sa sutkinjom, prvo kada je pružio ruku kapetanu Sassuola, te prije nego što se vratio kapetanu Leccea Gabrielu Strefezzi, ostavljajući pomoćnu sutkinju s neugodnim izrazom na licu.

Incident je izazvao neugodnost za Udrugu talijanskih sudaca (AIA) – koji su jučer za talijanske medije rekli da se ne radi o nikakvom obliku seksističke diskriminacije, međutim ta izjava nije uspjela uvjeriti javnost.

Najnovije informacije iz Italije sada govore kako će Sacchi biti suspendiran s terena na barem jednu utakmicu, nakon što je predstavnik sudaca u Italiji Gianluca Rocchi nasamo izgrdio 38-godišnjeg dužnosnika.

Linker
28. travanj 2024 04:38