SCREENSHOT
BRUTALNO IŽIVLJAVANJE

VIDEO Sramotan incident u Sesvetama: Letjele su šake na tribinama, bilo je i cipelarenja pred djecom

Na tribinama se odvijala huliganska makljaža u kojoj je sudjelovalo nekoliko gostujućih navijača
Piše: K. Guberina, SNObjavljeno: 11. ožujak 2023. 20:42

Šampionskim nastupom, uz sedam postignutih pogodaka, Sesvete su deklasirale bivšeg prvoligaša iz Slavonskog Broda koji je u Sesvetama mogao primiti i 10 golova, što samo po sebi govori o izvedbi briljantnih domaćina.

Marko Guja bio je nerješiva enigma za obranu Marsonije, uz J. Zoricu, Abramovića i Šuarta. Pitanje pobjednika Sesvete su razriješile uz četiri postignuta pogotka u prvom poluvremenu.

Abramović je poentirao udarcem glavom, Guja iz blizine i s 11 metara, dok je mladi Josip Ivan Zorica golovima i asistencijama pokazao da ima kvalitetu i za viši rang natjecanja, u koji bi se, ako ovako nastave, Sesvete mogle vratiti već za nešto manje od tri mjeseca.

U nastavku su domaćini postigli još tri gola uz vratnicu Kulenovića, a vrhunsku predstavu odabranika trenera Rajka Vidovića, koji u Sesvetama radi odličan posao, pratili su i Zorislav Srebrić, Željko Sopić i Mario Brkljača.

Na tribinama se, pak, odvijala sramotna scena. Dvojica huligana, pripadnika Legije (navijača Marsonije), potukla su se pred okupljenim gledateljima. Navodno je u pitanju interna svađa zbog različitih stavova u vezi naklonjenosti predsjedniku slavonskoga kluba.

Linker
14. travanj 2024 09:56