Screenshot: Instagram
AUTOMOBILOM U AUTOBUS

VIDEO: Stravična nesreća u BiH, nogometaši nakon sudara spašavali preživjele: ‘Molimo Boga da dijete preživi...‘

‘Svi mi, igrači i treneri, morali smo otklanjati dijelove automobila da bismo pomogli‘, priča trener Veleža.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 26. veljača 2023. 08:02

Strašna prometna nesreća u kojoj je sudjelovao autobus s nogometašima Veleža dogodila se u subotu u mjestu Srednje u Bosni i Hercegovini.

Jedna je osoba nažalost smrtno stradala, a riječ je o 22-godišnjem mladiću koji je podlegao teškim ozljedama.

Ekipa mostarskog Veleža bila je na putu prema Srebreniku, gdje će danas nastupiti u utakmici 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, kad je njihov autobus udario s osobnim automobilom.

Šest je osoba ozlijeđeno u ovoj jezivoj nesreći, a glasnogovornica MUP-a BiH Mersiha Novalić potvrdila je kako su još dvije osobe teško ozlijeđene te im je život u opasnosti, a jedno od njih je dijete.

Trener Veleža Avdo Kalajdžić za Avaz je izjavio kako su njegovi igrači i članovi stručnog stožera brzo reagirali i pomogli ozlijeđenima iz uništenog automobila.

- U automobilu ih je bilo šest ili sedam. Među njima bilo je i jedno dijete, daj Bože da ostane živo. Boga molim za njega, jedva smo ga izvukli iz automobila. Svi mi, igrači i treneri, morali smo otklanjati dijelove automobila kako bismo pomogli ozlijeđenima. Kasnije je došla Hitna pomoć i odvezla ozlijeđen, njih četiri-pet, a s nama su ostale dvije djevojke koje nisu bile teže ozlijeđene – ispričao je Avdo Kalajdžić.

Linker
23. travanj 2024 13:36